ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Οι κοντινοί στόχοι και ο στρατηγικός στόχος

Πρωτάθλημα, κύπελλο, όμιλοι και νεαροί Κύπριοι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια κινείται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, στοχευμένα, με επιμονή και αισιοδοξία. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και η πρόκριση σε όμιλο του Conference League αποτελούν τους στόχους. Που δεν θα υλοποιηθούν δια μαγείας. Η επίτευξη των χρειάζεται την ύπαρξη προϋποθέσεων.

Μια βασική προϋπόθεση -γιατί υπάρχουν και άλλες- είναι η κατάλληλη ενίσχυση της ομάδας. Επιτυχία χωρίς κατάλληλη ενίσχυση είναι όνειρο θερινής νυκτός.

Επιτυχία χωρίς κατάλληλη ενίσχυση είναι όνειρο θερινής νυκτός

Το τριφύλλι πήρε τρεις παίκτες και αναμένεται σύντομα ο τέταρτος, με βάση το τι λέχθηκε επίσημα. Όσο πιο γρήγορα συμπληρωθεί το ρόστερ, τόσο το καλύτερο- αυτό είναι και σαφέστατο και σημαντικό -- αλλά, όσο και να αδημονεί ο κόσμος όχι μόνο για την τέταρτη μετεγγραφή, αλλά για όλες, το κεφαλαιώδες είναι άλλο. Και είναι το εξής: Το ποιοι παίκτες θα έλθουν. Είναι σαφέστατο το ότι η Ομόνοια χρειάζεται ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Παίκτες με προοπτικές, ο οποίοι έχουν την ικανότητα να βοηθήσουν αισθητά, αλλά και να ανεβάσουν το επίπεδο των πρασίνων. Θα πρέπει να φτιαχτεί ένα σύνολο με αρκετούς παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά από πέρυσι. Ένα σύνολο που θα πρέπει να παρουσιάσει πολύ πιο μεγάλη ποιότητα από την περσινή για τη χρονιά που μας έρχεται.

Ο άλλος μεγάλος στόχος, αυτός είναι στρατηγικός, έχει να κάνει με την αξιοποίηση των νέων παιδιών που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας. Ο στρατηγικός στόχος -πρέπει να- είναι ξεκάθαρος. Και δεν είναι άλλος από την αξιοποίηση των ικανών νέων Κυπρίων παικτών, που προσθέτουν ποιότητα στην ομάδα.

Η Ομόνοια έχει εμπράκτως αναδείξει παίκτες μέσα από τα σπλάχνα της και έχει επενδύσει εμπράκτως σε αυτούς στους παίκτες. Το τριφύλλι θα πρέπει να επιμείνει σε αυτό το θέμα. Ξέρουμε ότι μία από τις μεγαλύτερες αρχές της επιτυχίας,  συνίσταται στο «αν επιμένω αρκετά, νικάω».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση