ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αργυρίδης: «Αποδεχθήκαμε την πρόσκληση του κ. Παπασταύρου»

Σημαντικές τοποθετήσεις από τον πρόεδρο του σωματείου της Ομόνοιας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη στάση που κράτησε το σωματείο τους τελευταίους μήνες: «Μετά τις δηλώσεις του προέδρου τον περασμένο Οκτώβρη εμείς κρίναμε να τοποθετηθούμε με ανακοίνωση και να μην έρθουμε σε αντιπαράθεση. Ο σκοπός μας είναι να βρεθεί μια λύση για το καλό της Ομόνοιας. Δεν είναι ο σκοπός μας να φέρουμε σε αντιπαράθεση τους οπαδούς της Ομόνοιας. Πιστεύουμε ότι οι δημόσιες δηλώσεις δεν βοηθούν σε αυτές τις περιπτώσεις».

Για το κάλεσμα του Παπασταύρου για έναρξη επαφών: «Ψες λίγο λίγο πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μου κοινοποιήθηκε η επιθυμία του πρόεδρου και την καλωσορίζουμε. Έχω καλέσει συνεδρία του ΔΣ άμεσα για να δούμε το θέμα και να προχωρήσουμε. Αύριο θα συνέλθουμε σαν ΔΣ για να δούμε το θέμα. Αποδεχθήκαμε ήδη την πρόσκληση του κ. Παπασταύρου. Πρέπει να συζητήσουμε όλα τα θέματα για να πάμε προετοιμασμένοι στη συνάντηση. Έχουν καθοριστεί συναντήσεις που θα γίνουν τις επόμενες μέρες με εκπροσώπους του κ. Παπασταύρου. Αν χρειάζεται να κάνουμε διαδικτυακή συνάντηση με τον κ. Παπαστσύρου, θα την κάνουμε. Άμεσα πρέπει να τρέξουμε γιατί πρέπει να σταματήσει όλη αυτή η αντιπαράθεση και να γίνεται ένας καυγάς για το ποιος έχει δίκαιο. Εμείς πάντα θέλαμε να δώσουμε χρόνο στον κ. Παπασταύρου για να έρθουμε σε επαφή και να λύσουμε το πρόβλημα. Ο πρόεδρος επιθυμεί να προκύψει συμφωνία το συντομότερο δυνατό».

Για το τι έγινε έξω από τη Δυτική μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ: «Δεν έχω προπηλακιστεί. Εγώ ήμουν σε συζήτηση με τον κόσμο. Ήρθαν δυο φίλοι και φώναζαν για τα κακώς έχοντα. Ούτε με έσπρωξε κάποιος, ούτε με χτύπησε κάποιος. Ούτε έχω πρόβλημα να συζητώ έντονα με Ομονοιάτες».

Για τι θα ακολουθήσει μετά από μια ενδεχόμενη συμφωνία: «Οτιδήποτε κι αν συζητηθεί θα καταλήξουμε σε ΓΣ του σωματείου που θα αναλύσουμε με κάθε λεπτομέρεια τα πάντα. Όλοι θα είναι πλήρως ενημερωμένοι, δεν θα κρύψουμε τίποτα. Να μιλήσουμε με τον κ. Παπασταύρου και θα δούμε που θα καταλήξουμε. Πάνω από όλα για το καλό της Ομόνοιας να βρούμε λύση».

Για την κριτική που δέχεται το σωματείο: «Τα έσοδα που έχουμε από την εταιρεία είναι 305 χιλιάδες. Το σωματείο για να εξυπηρετήσει τα υπόλοιπα έξοδα των τμημάτων πρέπει να βρει άλλο μισό εκατομμύριο και ευχαριστούμε τον κόσμο και τα μέλη για τις συνδρομές. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να φέρουμε εις πέρας το έργο μας. Μας αδικεί η κριτική που γίνεται. Λίγος σεβασμός».

Αν θεωρεί ότι μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή με την εταιρεία: «Αν κάτσουμε όλοι κάτω με καλή θέληση, μπορούμε να βρούμε τις λύσεις και να προχωρήσουμε. Είμαστε όλοι Ομονοιάτες. Πρέπει να προχωρούμε νούσιμα και συναινετικά. »

Αν υπήρξε συνάντηση του σωματείου με τον Τζον Χριστοδούλου: «Όχι, δεν έγινε καμία συνάντηση. Δεν ήρθαμε ποτέ σε επαφές με τον κ. Χριστοδούλου σαν σωματείο».

Αν έχει μέλλον Ομόνοια με τον Παπασταύρου: «Βεβαίως γιατί να μην έχει. Ο άνθρωπος έκανε τόσες επιτυχίες. Επαναλαμβάνω, έγιναν και λάθη. Πρέπει να δούμε αυτά τα λάθη και να προχωρήσουμε μπροστά».

Για το θέμα με τους 7 οπαδούς της Ομόνοιας: «Εγώ είμαι υπέρ του διαλόγου. Εγώ ήρθα σε παρόμοιο περιστατικό σε εστιατόριο. Τους προκάλεσα να κάτσουν να φάμε μαζί. Πρέπει να εξηγούμε τη θέση μας με υπομονή. Επαναλαμβάνω ότι το δίκαιο το έχει ο οπαδός. Πρέπει να μιλήσουμε με τους ανθρώπους. Το σωστό για μένα είναι να γίνεται διάλογος και με τον διάλογο όλα τα προβλήματα μπορούν να λυθούν»

Καταληκτικό σχόλιο με μήνυμα στον κόσμο: «Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να υπάρχει ομόνοια στην Ομόνοια. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι σκληρά για το μεγαλείο και τον κόσμο της Ομόνοιας. Να δώσουμε την ελπίδα ξανά στους Ομονοιάτες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Το κύπελλο ήρθε με τη σφραγίδα του Ανσαριφάρντ ο οποίος δικαίωσε όλους όσοι δούλεψαν για να έρθει στην ομάδα
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ