ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι ξένοι ρεφ και το περί δικαίου αίσθημα της Ομόνοιας

Είναι κεφαλαιώδες ζήτημα για την αξιοπιστία και την οικοδόμηση εμπιστοσύνης στο «τριφύλλι»

Newsroom 24sports

Όπως έκανε γνωστό στις επαφές της με τους άλλους παράγοντες και βέβαια στη συνέλευση, η Ομόνοια θέτει δυο βασικά ζητήματα προκειμένου το πρωτάθλημα να συνεχιστεί και να τελειώσει με τους σωστούς όρους.

Από τη στιγμή που για την Ομόνοια και τον κόσμο της το περί δικαίου αίσθημα περιλαμβάνει και τους ξένους ρεφ, καλό θα ήταν να εξαντληθούν οι πιθανότητες ώστε το αίτημά της να ικανοποιηθεί.

Το πρώτο αφορά στις εγγυήσεις ώστε το πρωτάθλημα να μην ξεκινήσει απλώς αλλά και να τελειώσει και το δεύτερο για την κάθοδο των ξένων διαιτητών. Το δεύτερο είναι συνθήκη που υπήρχε πριν την πανδημία και θεωρούν πως αν διαφοροποιηθεί τότε αλλάζουν και οι όροι διεξαγωγής. Είναι ανησυχίες που τόσο η διοίκηση όσο και ο κόσμος της Ομόνοιας διατηρούν αλλά και κατά γενική ομολογία υπήρξε η παραδοχή πως το επίπεδο βελτιώθηκε από την κάθοδο των ξένων.

Η ιστοσελίδα μας σε αναλυτικό της κείμενο εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να έρθουν ξένοι ρεφ ακόμα και στην εποχή του Κορωνοϊού. Ούτως ή άλλως το κράτος θα ανοίξει αεροδρόμια με μέτρα ασφάλειας και πρωτόκολλα. Όπως θα έρχονται τουρίστες, να έρχονται και ρεφ.

Στα πλαίσια της δημιουργίας σχέσεων εμπιστοσύνης ανάμεσα στις ομάδες που θα κληθούν να παίξουν μες το κατακαλόκαιρο για πρωτάθλημα και κύπελλο, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να πείσεις με το να βρεις τρόπο να φέρεις ξένους ρεφ. Έχουν δίκαιο η Ανόρθωση και η ΑΕΚ να θεωρούν πως τους στερεί την ευκαιρία να διεκδικήσουν μες το γήπεδο τους στόχους τους τυχόν διακοπή του πρωταθλήματος.

Από τη στιγμή που για την Ομόνοια και τον κόσμο της, το περί δικαίου αίσθημα για να καλυφθεί περιλαμβάνει και τους ξένους ρεφ, καλό θα ήταν να εξαντληθούν οι πιθανότητες ώστε το αίτημά της να ικανοποιηθεί.

Στην ίδια λογική που, σωστά, εξαντλούνται, οι πιθανότητες για να μπορέσουμε να παίξουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X