ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Αυτό είναι το πιο σημαντικό

Ο κόουτς το έθεσε εύστοχα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Το σημαντικό για μας είναι να είμαστε έτοιμοι για τα ημιτελικά, αυτός είναι ο στόχος μας. Να έχουμε καλό ρυθμό. Δεν έχουμε αρκετό χρόνο, δουλεύουμε με τους ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις».

Αυτά είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το χθεσινό ματς στο Τσίρειο που κατέληξε νικηφόρο για την Ομόνοια μέσα από πολύ περιπετειώδη τρόπο.

Είναι βεβαίως θετικό το ότι οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν μέχρι τέλους και κέρδισαν με ανατροπή. Το τελικό 2-1, διαμορφωθέν στο φινάλε με το κεφάλι του Έκτορ Γιούστε (το πρώτο του γκολ στην Ομόνοια) διατηρεί την Ομόνοια σε τροχιά εξάδας.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν βεβαίως απόψε μετά το ματς ΑΠΟΕΛ- Νέα Σαλαμίνα. Αν η ομάδα της Αμμοχώστου δεν κερδίσει, τότε η Ομόνοια θα είναι στην πρώτη εξάδα. Ευτελής βέβαια στόχος για μια μεγάλη ομάδα. Ομως όταν κανείς αλλεπάλληλα λάθη αναπόφευκτα τα πληρώνεις. Η Ομόνοια έχει πληγωθεί όπως έχουμε αναφέρει ξανά (και το έχουμε αναλύσει) από δικά της ασυγχώρητα και πρωτοφανή για μια μεγάλη ομάδαλάθη. Τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην προετοιμασία.

Όλοι τώρα στο «πράσινο» στρατόπεδο περιμένουν την έκβαση του ματς στο ΓΣΠ για να διαπιστώσουν σε ποιο γκρουπ θα αγωνιστεί η ομάδα. Εννοείται ότι όλοι θέλουν να αγωνιστούν στο πρώτο γκρουπ για λόγους που ο καθένας κατανοεί.

Όμως -όπως εύστοχα είπε χθες ο Σωφρόνης Αυγουστή -το πιο σημαντικό πράγμα για την Ομόνοια αυτή τη στιγμή είναι το να φροντίσει έτσι ώστε παρουσιαστεί έτοιμη για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Γιατί ακριβώς αυτός ο θεσμός με τηΝ τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα καθίσταται  ….προσφερόμενος να λειτουργήσει με τρόπο έτσι ώστε να σωθεί η χρονιά. Με κατάκτηση τροπαίου-που θα είναι σε στυλ back to back αν επέλθει- και εξασφάλιση Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση