ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:51
 

Ομόνοια: Δύσκολη η τελική επιλογή

Προχωρά η διαδικασία για την εξεύρεση προπονητή, αλλά η πιθανότητα λάθους θα πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο

Newsroom 24sports

Η Ομόνοια με ανακοίνωση που εκδόθηκε στις 20 Μαΐου γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αναστασίου. Έχουν περάσει έντεκα μέρες. Υπενθυμίζεται ότι η προετοιμασία αρχίζει στις 3 Ιουλίου (1,2 Ιουλίου θα γίνουν τα εργομετρικά), από 8 μέχρι 12 Ιουλίου η ομάδα θα είναι στην Κυπερούντα με την αποστολή να αναχωρεί για την Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στις 16 του μήνα και θα επιστρέψει στις 28.

«Έχει δημιουργηθεί μια μικρή λίστα με προπονητές που κρίθηκε ότι πληρούν τα κριτήρια που έχουν τεθεί. Έχει γίνει κάποια πρώτη επαφή με τους εκπροσώπους τους και πλέον από σήμερα θα ξεκινήσουμε απευθείας διαπραγματεύσεις με τους ίδιους που είναι σε αυτή τη μικρή λίστα. Δεν έχει τεθεί αυστηρό χρονοδιάγραμμα για την πρόσληψη προπονητή». Αυτή ήταν η δήλωση του επί του Τύπου εκπρόσωπου της Ομόνοιας Ανδρέα Δημητρίου για το θέμα του προπονητή.

Αυτός που θα ανταποκριθεί καλύτερα κατά την κρίση των... εξεταστών θα καθίσει στον πάγκο.

Οι «απευθείας διαπραγματεύσεις» δεν είναι ακριβώς «απευθείας διαπραγματεύσεις». Είναι προσωπικές συνεντεύξεις με τους υποψήφιους προπονητές. Αυτός που θα ανταποκριθεί καλύτερα κατά την κρίση των... εξεταστών, θα καθίσει στον πάγκο. Από τη στιγμή που σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση αρχίζει αυτή η διαδικασία αυτό που μπορεί να υποθέσει κανείς,είναι ότι ο κόουτς πλησιάζει, αφού οι συνεντεύξεις δεν κρατούν πολύ.

Πάντως η επιλογή κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Κανείς από αυτούς που ήρθαν τα τελευταία χρόνια δεν κατάφερε να κάνει κάτι θετικό με αποτέλεσμα να αποχωρεί ο ένας μετά τον άλλο με την ομάδα να παραμένει σε αγωνιστική ανυποληψία.

Αυτός που θα έλθει θα πρέπει, θεωρητικά τουλάχιστον, να διαθέτει τα προσόντα για να απορροφήσει την πίεση που θα του ασκηθεί. Πίεση που αν δεν έχει εργαστεί στην Κύπρο,ούτε καν τη φαντάζεται.Όχι γιατί είμαστε ποδοσφαιρικά αναπτυγμένοι, αλλά γιατί ζούμε σε ένα ιδιόμορφο ποδοσφαιρικό μικρόκοσμο.

Υπάρχει και ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο που εκκρεμεί. Τόμας Μεχίας, Μάρκο Μότα,Ραούλ Λοέ, Μίκαελ Γκαφούρ, Σάσα Ζίβετς και Χουανάν Εντρένα. Είναι οι έξι ποδοσφαιριστές, που δεσμεύονται με συμβόλαιο και ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται. Θα αναζητήσουν ομάδα. Το θέμα είναι ποια θα είναι η επιβάρυνση της Ομόνοιας από τη διακοπή της συνεργασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Σ. Περδίος: Η εθνική στρατηγική για τον τουρισμό υλοποιείται

«Οσοι περισσοτεροι τουριστες έρθουν τοσο το χειρότερο για μας Ο κίνδυνος από τον κορωνοιό πολλαπλασιάζεται ...»
Haris  |  22:16

Ανοίγει η βεντάλια των ελέγχων από χώρες με κορωνοϊό

«Μα αγαπητέ Υπουργέ, οι περισσότεροι που έρχονται Κύπρο από Ιταλία, δεν έρχονται με απευθείας πτήσεις, ...»
Ένας Πολίτης  |  11:25

Το τραγικό απόφθεγμα

«"...Όπως ήταν αναμενόμενο και οι τρεις ομάδες διέψευσαν την εμπλοκή τους στο καταγγελλόμενο σκάνδαλο. ...»
Χρίστος  |  09:57

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X