ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:57
 

Ομόνοια: Δύσκολη η τελική επιλογή

Προχωρά η διαδικασία για την εξεύρεση προπονητή, αλλά η πιθανότητα λάθους θα πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο

Newsroom 24sports

Η Ομόνοια με ανακοίνωση που εκδόθηκε στις 20 Μαΐου γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αναστασίου. Έχουν περάσει έντεκα μέρες. Υπενθυμίζεται ότι η προετοιμασία αρχίζει στις 3 Ιουλίου (1,2 Ιουλίου θα γίνουν τα εργομετρικά), από 8 μέχρι 12 Ιουλίου η ομάδα θα είναι στην Κυπερούντα με την αποστολή να αναχωρεί για την Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στις 16 του μήνα και θα επιστρέψει στις 28.

«Έχει δημιουργηθεί μια μικρή λίστα με προπονητές που κρίθηκε ότι πληρούν τα κριτήρια που έχουν τεθεί. Έχει γίνει κάποια πρώτη επαφή με τους εκπροσώπους τους και πλέον από σήμερα θα ξεκινήσουμε απευθείας διαπραγματεύσεις με τους ίδιους που είναι σε αυτή τη μικρή λίστα. Δεν έχει τεθεί αυστηρό χρονοδιάγραμμα για την πρόσληψη προπονητή». Αυτή ήταν η δήλωση του επί του Τύπου εκπρόσωπου της Ομόνοιας Ανδρέα Δημητρίου για το θέμα του προπονητή.

Αυτός που θα ανταποκριθεί καλύτερα κατά την κρίση των... εξεταστών θα καθίσει στον πάγκο.

Οι «απευθείας διαπραγματεύσεις» δεν είναι ακριβώς «απευθείας διαπραγματεύσεις». Είναι προσωπικές συνεντεύξεις με τους υποψήφιους προπονητές. Αυτός που θα ανταποκριθεί καλύτερα κατά την κρίση των... εξεταστών, θα καθίσει στον πάγκο. Από τη στιγμή που σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση αρχίζει αυτή η διαδικασία αυτό που μπορεί να υποθέσει κανείς,είναι ότι ο κόουτς πλησιάζει, αφού οι συνεντεύξεις δεν κρατούν πολύ.

Πάντως η επιλογή κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Κανείς από αυτούς που ήρθαν τα τελευταία χρόνια δεν κατάφερε να κάνει κάτι θετικό με αποτέλεσμα να αποχωρεί ο ένας μετά τον άλλο με την ομάδα να παραμένει σε αγωνιστική ανυποληψία.

Αυτός που θα έλθει θα πρέπει, θεωρητικά τουλάχιστον, να διαθέτει τα προσόντα για να απορροφήσει την πίεση που θα του ασκηθεί. Πίεση που αν δεν έχει εργαστεί στην Κύπρο,ούτε καν τη φαντάζεται.Όχι γιατί είμαστε ποδοσφαιρικά αναπτυγμένοι, αλλά γιατί ζούμε σε ένα ιδιόμορφο ποδοσφαιρικό μικρόκοσμο.

Υπάρχει και ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο που εκκρεμεί. Τόμας Μεχίας, Μάρκο Μότα,Ραούλ Λοέ, Μίκαελ Γκαφούρ, Σάσα Ζίβετς και Χουανάν Εντρένα. Είναι οι έξι ποδοσφαιριστές, που δεσμεύονται με συμβόλαιο και ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται. Θα αναζητήσουν ομάδα. Το θέμα είναι ποια θα είναι η επιβάρυνση της Ομόνοιας από τη διακοπή της συνεργασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Τσαβούσογλου: Ο Αναστασιάδης μου μίλησε για λύση δύο κρατών

«Δυστυχώς για τον Τσαβούσογλου, κανείς δεν το πιστεύει. Είναι αναξιόπιστος!!!»
ΑΚΑ  |  10:57

Φ.Φωτίου: Ο παραλογισμός της κατοχής πρέπει να τερματιστεί

«Εσύ κύριε Φωτίου πότε θα πάς σπίτι σου? Αρκετάς είσπραξες τόσα χρόνια. »
ΑΚΑ  |  10:55

Ερντογάν για την τουρκική εισβολή: Εάν χρειαστεί θα επαναλάβουμε το ίδιο βήμα

«Κάποιος να πει στον σουλτάνο το γνωστό `όταν ο Θεός θέλησε να καταστρέψει τον μύρμηγκα, του έδωσε φτερά`!!! ...»
ΑΚΑ  |  11:10

Μεγαλύτερα αεροπλάνα για το Λονδίνο επιστρατεύει η Egypt Air

«Μήπως είναι ακόμη ένα τρικ …μάρκετινγκ για να ανεβάσουν τις τιμές των εισιτηρίων;»
Ai Em  |  10:39

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X