ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Εκλαμβάνεται ως…αστείο

Οι «πράσινοι» έχουν διαφορετικές βλέψεις για τον Λοΐζου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πέτρος Παπαγιώργης 

Νωρίτερα, είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες που έκαναν λόγο για κατάθεση επίσημης πρότασης ύψους ενός εκατομμυρίου της Πάφος fc στην Ομόνοια για την απόκτηση του Λοΐζου Λοΐζου.

Πηγές προσκείμενες στην Ομόνοια μας ανέφεραν ότι ισχύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες. Ωστόσο, από την επικοινωνία που είχαμε μαζί τους, αντιληφθήκαμε ότι η πρόταση της παφιακής ομάδας εκλαμβάνεται μάλλον ως αστείο από τους ιθύνοντες των «πρασίνων», οι οποίοι έχουν διαφορετικές βλέψεις για τον Λοΐζου.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι για τον 18χρονο (τα κλείνει σε δυο μήνες) διεθνή μεσοεπιθετικό έχουν δείξει ζωηρό ενδιαφέρον ομάδες του εξωτερικού και συγκεκριμένα από Γερμανία και Ιταλία.

Ο Λοΐζου αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας. Η Ομόνοια θα συναινέσει στην παραχώρηση του μόνο εάν ικανοποιηθούν στον απόλυτο βαθμό οι οικονομικές της απαιτήσεις, ενώ ξεκάθαρα μπαίνουν σε προτεραιότητα οι (ενδεχόμενες) προτάσεις από το εξωτερικό και όχι οι προτάσεις από την Κύπρο.

Σημειώνουμε ότι η Ομόνοια είναι απόλυτα «οχυρωμένη» για τον περίπτωση του Λοΐζου, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το Μάιο του 2024.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση