ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Oμόνοια: Ενδεκάδες για Ευρώπη και πρωτάθλημα

Τι επιδιώκει με τη χρησιμοποίηση των νεαρών ο Χένινγκ Μπεργκ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Θέμα συζήτησης στα «πράσινα» στέκια και όχι μόνο… είναι τα τελευταία 24ωρα οι πιτσιρικάδες του Μπεργκ, οι οποίοι οδήγησαν την Ομόνοια στην πρώτη της νίκη για το 2022.

Περεταίρω ανάλυση για την εμφάνιση των Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Ασημένου, Τζιωνή, Λοίζου και Κακουλλή δεν χρειάζεται να κάνουμε, με τους νεαρούς αυτούς ποδοσφαιριστές να αποδεικνύουν ότι έχουν όλα τα φόντα ούτως ώστε η ομάδα της Λευκωσίας να επενδύσει πάνω τους… για την επόμενη δεκαετία!

Εκείνο που φαίνεται ότι επιχειρεί ο Νορβηγός προπονητής και αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς, είναι πως μέσω των ακαδημιών της ομάδας του προσπαθεί να ανεβάσει παίκτες, οι οποίοι να αποτελούν έτοιμες και αξιόλογες λύσεις, ανά πάσα στιγμή.

Με αυτό τον τρόπο ο Μπεργκ μεγαλώνει το ρόστερ του, αφού πέραν από τους 15 κοινοτικούς που επιτρέπεται να έχει ο κάθε σύλλογος στην Κύπρο, ο ίδιος επιθυμεί να προσθέσει και… καμιά δεκαριά νεαρούς Κύπριους παίκτες, οι οποίοι με τη σειρά τους, παιχνίδι με παιχνίδι, δείχνουν όλο και πιο έτοιμοι για σημαντικές προκλήσεις.

Η αναφορά γίνεται κυρίως στους Παναγιώτους, Χαραλάμπους, Ασημένο (οι άλλοι τρεις έχουν καθιερωθεί από πέρσι) και στους νεαρότερους που ακολουθούν, με τις ευκαιρίες που παίρνουν την τρέχουσα σεζόν να αναμένεται ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αποτελούν επιπρόσθετε επιλογές στη φαρέτρα του Μπεργκ… λύνοντας του τα χέρια στο rotation που θα επιχειρεί σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Επί της ουσίας, επενδύοντας σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών, η Ομόνοια ευελπιστεί ότι το ρόστερ της θα γίνει μεγαλύτερο και ποιοτικότερο, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται καλύτερα στις προκλήσεις τόσο των εγχώριων διοργανώσεων, όσο και αυτών του εξωτερικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: 72 ώρες πριν

Ομόνοια: 72 ώρες πριν

Στο «πράσινο στρατόπεδο» επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα προλάβουν και οι δυο τον μεγάλο τελικό
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ