ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Επιθετικό τύπου... Τρισκόφσκι

Ψάχνεται για ένα ευέλικτο φορ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η αποχώρηση του Μάρκο Τσέποβιτς δημιούργησε αυτομάτως την ανάγκη για ενίσχυση στην επιθετική γραμμή της Ομόνοιας. Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά του φορ που θα αποκτηθεί θα είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά του παίκτη που έρχεται να αντικαταστήσει.

Το μεταγραφικό πλάνο της Ομόνοιας προβλέπει την απόκτηση ενός ευέλικτου επιθετικού, που θα έχει την ικανότητα να κινηθεί μακριά από την περιοχή για να βοηθήσει την ανάπτυξη και την οργάνωση του παιχνιδιού και την ίδια στιγμή βεβαίως να διαθέτει αποτελεσματικότητα μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Εν ολίγοις οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν ένα φορ με τα χαρακτηριστικά του Ιβάν Τρισκόφσκι, που μπορεί να συνεισφέρει ποικιλοτρόπως στο παιχνίδι της ομάδας και την ίδια στιγμή έχει την ικανότητα να σκοράρει με συνέπεια διψήφιο αριθμό τερμάτων κάθε χρονιά.

Η συνύπαρξη ενός τέτοιου επιθετικού με τον Τιμ Μάταβζ στο πράσινο ρόστερ θα προσφέρουν ευελιξία στον Νιλ Λένον επιτρέποντάς του να επιλέγει τον παίκτη με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για την εκάστοτε αναμέτρηση, ενώ θα υπάρχει πάντοτε και η δυνατότητα για κοινή παρουσία των δύο στην εντεκάδα αναλόγως με το παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Αυτό θα πρέπει να νοιώθουν οι παίκτες της Ομόνοιας με τη χθεσινή τους εμφάνιση
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ