ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Έχει να αποδείξει πράγματα

Η βελτίωση έχει φανεί, όμως υπάρχει πολύς δρόμος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το μείζον ζητούμενο για την Ομόνοια είναι να περάσει αύριο με νίκη από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στον Άρη.

Μια ποιοτική, φιλόδοξη, καλογυμνασμένη και αθλητική ομάδα, που παίζει δυνατά, γρήγορα, αποδοτικά και έχει συγκεκριμένους προσανατολισμούς. Μια ομάδα που έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έχει δείξει η Ομόνοια στο πρωτάθλημα. Έχει άλλωστε 21 βαθμούς η δε Ομόνοια 12.

Η Ομόνοια του Γιανίκ Φερέρα -που δυστυχώς γιαυτόν στερείται του δικαιώματος πίστωσης χρόνου- έδειξε σε δυο παιχνίδια σημάδια βελτίωσης σε σχέση με την ανεπάρκεια του πριν, χωρίς να έχει πείσει βεβαίως ακόμη ότι έχει μπει στον ίσιο δρόμο. Θα προσπαθήσει να βρει τις κατάλληλες λύσεις απέναντι σε ένα διαφορετικού τύπου αντίπαλο, τόσο σχέση με την Ανόρθωση όσο και με τη Σέριφ.

Αυτά που υπάρχουν μέχρι τώρα ως βασικά χαρακτηριστικά στην Ομόνοια των δυο τελευταίων ματς, είναι η συνοχή, η ισορροπία, η δημιουργία ευκαιριών και η συνέπεια.

Μέσα δε από το σύνολο, αναδείχτηκαν ατομικές ικανότητες συγκεκριμένων παικτών, (Μπεζούς, Κασάμα, Κίτσος), ενώ η βελτίωση της ομαδικότητας και της συλλογικότητας καλύπτει επαρκεστέρα τα μειονεκτήματα του κάθε παίκτη.

Η Ομόνοια σε αυτό το στάδιο είναι ένα σύνολο που ακόμη «ψάχνεται» μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς είναι αδύνατο ο Γιανίκ Φερέρα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να εφαρμόσει αποτελεσματικά αυτά που θέλει.

Όμως υπάρχουν ποδοσφαιριστές -πχ Φελίπε , Λοΐζου, -που με τις ατομικές ενέργειες τους μπορούν να κερδίσουν το όποιο παιχνίδι, όντες εξαιρετικοί στο «1vs1» και διεισδυτικοί σε ύψιστο βαθμό.

Η Ομόνοια καλείται αύριο να κερδίσει. (Και) Γιατί έχει να αποδείξει πράγματα. Και όπως αναφέραμε, με μηδενική πίστωση χρόνου. Οτι ισχύει για το νέο κόουτς ισχύει και για την ομάδα.

Διαθέσιμος θα είναι εκτός απροόπτου ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ενώ λίγες πιθανότητες για να προλάβει συγκεντρώνει ο Ανταμ Μάθιους. Εκτός, παραμένουν οι Φουάντ Μπασιρού και Φαμπιάνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση