ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια για Ζε: «Με ψέματα αρνήθηκε να περάσει από ιατρικά»

Οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν τα νόμιμα δικαιώματα τους στη FIFA

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια με την οποία αναφέρεται στο ναυάγιο της μεταγραφής του Λάκμε Ζε.

Αναλυτικά:

Ενημερώνουμε πως η μετεγγραφή του Didier Lamkel Ze δεν θα ολοκληρωθεί καθώς ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να ακολουθήσει τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων, κάτι που αποτελούσε βασική προϋπόθεση για την ένταξή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Didier Lamkel Ze ήρθε χθες βράδυ στην Κύπρο αφού πρώτα καταλήξαμε σε γραπτή επίσημη συμφωνία με την Royal Antwerp για την απόκτησή του, η οποία ήταν υπογεγραμμένη τόσο από τις δύο ομάδες όσο και από τον ποδοσφαιριστή, όπως επίσης και σε καταρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, με όλους τους όρους συμφωνημένους και υπογεγραμμένους από την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον ίδιο. Όπως σημειώσαμε στη χτεσινή μας ανακοίνωση, η μετεγγραφή θα ολοκληρωνόταν με την κάθοδο του Didier Lamkel Ze στην Κύπρο, καθώς θα έπρεπε να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Οι ιατρικές εξετάσεις ήταν προγραμματισμένες για σήμερα, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής για δικούς του λόγους και με διάφορες προφάσεις και ψέματα αρνήθηκε να ακολουθήσει τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων, ενώ αργά το απόγευμα αναχώρησε από την Κύπρο με προορισμό την Ουγγαρία.

Σημειώνουμε πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διαφωνίες στους όρους της συμφωνίας μας με τον Didier Lamkel Ze, καθώς όπως ανακοινώσαμε χθες και εξηγήσαμε πιο πάνω, με τον ποδοσφαιριστή υπήρχε καταρχήν συμφωνία για συμβόλαιο τριών χρόνων. Δεν υπήρξε καμία περαιτέρω συζήτηση για τους όρους της συνεργασίας.

Μετά τη σημερινή εξέλιξη θα διεκδικήσουμε στη ΦΙΦΑ τα νόμιμα δικαιώματά μας τόσο από τον Didier Lamkel Ze, όσο και από την ομάδα που τελικά θα καταλήξει.

Αντιλαμβανόμαστε την αναστάτωση που φέρνει η εξέλιξη αυτή στον κόσμο μας. Ωστόσο το ποδόσφαιρο είναι ένα απρόβλεπτο άθλημα, στο οποίο επιτυγχάνουν και αυτοί που είναι ικανοί και έτοιμοι να διαχειριστούν και τέτοιες απρόβλεπτες καταστάσεις.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία ενίσχυσης της ομάδας στην επιθετική γραμμή, με τον ίδιο αποφασιστικό τρόπο και τις ίδιες απαιτήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Έχασε από λάθη που κόστισαν αλλά αυτό δεν εκλαμβάνεται ως κάτι που επηρεάζει τη θετικότητα που υπάρχει στην ομάδα
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ