ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Η αγωνία και η προσμονή του κόσμου

Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν συνεχίζεται

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Είναι λογικό να υπάρχει αγωνία, αλλά και προσμονή στον κόσμο της Ομόνοιας για τις κινήσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση.

Έχει γίνει μέχρι τώρα μια προσθήκη, (Εβάντρο Κόστα), μια ανανέωση (Φαμπιάνο) που δημιούργησε ευφορία γιατί ο Φαμπιάνο είναι …Φαμπιάνο, αλλά και γιατί …παρατράβηξε το βιολί της ανανέωσης , ενώ οι «πράσινοι» έχουν αποχαιρετίσει οκτώ παίκτες (Ζαχαρίου, Λέτσιακς, Μίλετιτς, Μάθιους, Μπασιρού, Ψάλτη, Αλιούμ και Παπαστυλιανού).

Η επόμενη ημέρα της Ομόνοιας όσον αφορά στους στόχους δεν σκεπάζεται από κανένα νεφέλωμα. Οι στόχοι είναι η επάνοδος στην κορυφή, η κατάκτηση του κυπέλλου και η Ευρωπαϊκή υπέρβαση.

Ο κόσμος περιμένει τις εξελίξεις, πιστεύοντας ότι γίνονται προσπάθειες για ενίσχυση της ομάδας. Από μέρα σε μέρα αναμένει ανακοινώσεις, για να φανεί και το στίγμα της νέας σεζόν. Είπαμε, έχουν φύγει οκτώ παίκτες. Ένα δεξί μπακ, ένας κεντρικός αμυντικός και ένα winger είναι οι προτεραιότητες στην ομάδα…

Οι απαιτήσεις των φίλων των «πρασίνων», εκτιμώ δεν είναι για «κάτι» περισσότερο από πέρυσι. Είναι «πολύ» περισσότερο. Οι φίλοι της ομάδας τη θέλουν να έχει αγωνιστική δυναμική, υψηλών στόχων. Αυτό άλλωστε επιβάλλει το μέγεθος και η ένδοξη ιστορία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση