ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Καθοριστικό δεκαπενθήμερο

Στόχος είναι η ολοκλήρωση μετεγγραφών στο σωστό timing

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με βάση την προχθεσινή τοποθέτηση, του επί του Τύπου εκπρόσωπου της Ομόνοιας Ανδρέα Δημητρίου, στον ΣΠΟΡ FM 95, στόχος, της ομάδας είναι η ολοκλήρωση 4-5 μετεγγραφών, μέχρι τις ημέρες έναρξης της προετοιμασίας (στις 24 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση).

Αν όλα πάνε καλά, αρχές Ιουλίου, που η αποστολή θα μεταβεί στην Πολωνία για το βασικό στάδιο, θα πρέπει να περιλαμβάνει ακόμη 3-4 ποδοσφαιριστές ( εκτός από τον Εβάντρο Κόστα).

Η Ομόνοια έχει, επί   του παρόντος, στον κατάλογο Α΄', 12 ξένους και κοινοτικούς. Δεν υπολογίζονται οι Μορέτο Κασάμα, Αλεξάντερ Φράνσον καθώς και ο τραυματίας Ρομάν Μπεζούς.

Η πρόσθεση που έγινε στο δυναμικό είναι αυτή που αφορά στο Εβάντρο Κόστα, ενώ υπάρχει αναμονή για την περίπτωση του Γιάννη Μασούρα που έμεινε ελεύθερος από την Αστάνα. Άκρως ευχάριστη, για ευνόητους λόγους, ήταν η χθεσινή ανακοίνωση περί ανανέωσης της συνεργασίας με το Φαμπιανο σε ένα χρονικό σημείο που άπαντες είχαν αρχίσει να ανησυχούν. Και φυσικά αναφώνησαν το… «επί τέλους»

Η χθεσινή εξέλιξη ήταν ότι καλύτερο έχει μέχρι τώρα επισυμβεί στη διαδικασία του σχεδιασμού για τη σεζόν 2024-25. Ο Φαμπιανο δεν είναι μόνο ένας ποιοτικότατος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει την πράσινη φανέλα. Είναι, με βάση την παρουσία του, σημείο αναφοράς για την αγωνιστική ανάκαμψη της Ομόνοιας κατά τα τελευταία χρόνια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση