ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Η απλή και αυτονόητη ερώτηση

Τι περιμένει ο κόσμος της ομάδας από το Σταύρο Παπασταύρου στη συνέντευξη που θα παραχωρήσει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η απλή και αυτονόητη ερώτηση που απευθύνεται σήμερα στον Πρόεδρο της Ομόνοιας Σταύρο Παπασταύρου είναι η εξής: «Ποιο είναι το συγκεκριμένο πλάνο που έχετε κατά νου να εφαρμόσετε για να μην υπάρξουν άλλες χρονιές όπως τη φετινή, την περσινή και την προπέρσινη, (γιατί η Ομόνοια δεν είναι ομάδα Κυπέλλου, και, ναι, Ευρωπαϊκής πρόκρισης, δηλαδή παιχνιδών μιας βραδιάς, αλλά πρωταγωνίστρια εις το διηνεκές ), έτσι ώστε η Ομόνοια να επανέλθει σε κατάσταση ομάδας που συμπεριφέρεται πειστικά ότι μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό;

Εννοείται ότι η απάντηση -αν υπάρξει- θα είναι θεωρητική. Θα είναι με άλλα λόγια, εξαγγελία (με στόχο να γίνει μετέπειτα  πράξη). Θα επιτρέψει όμως στον πικραμένο κόσμο να έχει μια ελπίδα. Αν όχι -αν δηλαδή δεν υπάρξει ελπίδα- θα συνεχίσουν να τον κατακλύζουν τα ερωτηματικά και η ανησυχία.

Αγωνιστικά η Ομόνοια προετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το «διπλό» επί του Απόλλωνα στη Λεμεσό ήταν μια τονωτική ένεση που στηn ουσία επέτρεψε στο «τριφύλλι» να βρίσκεται σε τροχιά διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Το υλικό ...διευρύνεται. Επιστρέφουν οι Γουίλι Σεμέδο, Σενού Κουλιμπαλί, Ανδρόνικος Κακουλλής. Διαθέσιμος είναι και ο Αμίντ Χαμάς, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί για Βέλικο Σίμιτς. Δεν υπολογίζονται οι Σαιντού Αλιούμ, Φουαντ Μπασιρού, Παρις Ψάλτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση