ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Η βάση που έχτισε

Όπλο για τη νέα χρονιά

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αναφερόμαστε εκτεταμένα στις μετεγγραφές που αναμένεται να κάνει η Ομόνοια. Μετεγγραφές που είναι βεβαίως απαραίτητες για να την ενισχύσουν ακόμη περισσότερο και φέρουσες ταυτόχρονα συγκεκριμένες προδιαγραφές Πχ αυτή του Μπρούνο Φελίπε ήταν μετεγγραφή προδιαγραφών, Ευρώπης και τίτλου.

Θαρρώ όμως ότι έχουμε ξεχάσει κάτι. Όχι ακριβώς ξεχάσει, αλλά δεν του δίνουμε τη σημασία που του αρμόζει. Η ομάδα έχει ειδικά μεσοαμυντικά μια βάση παικτών από πέρυσι (Φαμπιάνο Ριμπέιρο, Ανταμ Λανγκ, Εκτορ Γιούστε, Νικόλας Παναγιώτου
Γιαν Λέτσιακς, Φουάντ Μπασιρού, Γιάννης Κούσουλος, Μιξ Ντίσκερουντ, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Φώτης Παπουλής, Λοίζος Λοΐζου, Ανδρόνικος Κακουλής) που μπορεί να αρθεί στο ύψος των μεγάλων απαιτήσεων και για τη νέα χρονιά.

Να φτιαχτεί ένα σύνολο με λάμψη

Όταν λέμε να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, εννοούμε να ανταποκριθεί αγωνιστικά όχι …μόνη, αλλά σε συνδυασμό με αυτούς που θα έλθουν. Να φτιαχτεί ένα σύνολο με λάμψη. Είναι δε πολύ ενδιαφέρον να δούμε την ομάδα πως θα ανταποκριθεί στο πρώτο της φετινό στοίχημα. Στα Ευρωπαϊκά ματς. Το δεύτερο στοίχημα είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Στην επερχόμενη αυτή τρίτη συμμέτοχη σε Ευρωπαϊκό όμιλο οι προσδοκίες από την ομάδα είναι αυξημένες σε σχέση με τις προηγούμενες συμμετοχές .

Στη βάση αυτή που υπάρχει προσθέστε και τη δυναμική της ομάδας (μπαίνει στη σεζόν με το τρόπαιο του κυπέλου στη βιτρίνα).

«Τρέχει», αλλά δεν νιώθει την πίεση του χρόνου

Πάνε 12 μέρες από την πρώτη ανακοίνωση μετεγγραφής (Μπρούνο Φελίπε) . Οι προσπάθειες της ομάδας σχεδιασμού συνεχίζονται πολύ εντατικά και οι οπαδοί βρίσκονται στην αναμονή για την επόμενη ανακοίνωση, ελπίζοντας ότι δεν θα αργήσει και θα επαληθευτούν οι πληροφορίες που λένε ότι ..πλησιάζει.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι έντονη η πίεση του χρόνου όπως τις προηγούμενες χρονιές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Πάθημα... μάθημα

Ομόνοια: Πάθημα... μάθημα

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους «πράσινους» πολύ πιο προσεκτικούς και έτοιμους να ενισχύσουν ποιοτικά την ομάδα
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ