ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:44
 

Ομόνοια: Η βρυσούλα είναι μία

Ένα λαός με μεγάλη δίψα

Newsroom 24sports

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του κόσμου της Ομόνοιας στο πρώτο φετινό φιλικό παιχνίδι στο ΓΣΠ που έγινε το περασμένο Σαββάτο με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Διατέθηκαν 8.601 εισιτήρια μέσα στην «καρδιά» του καλοκαιρού, Σάββατο βράδυ, με τον περισσότερο κόσμο να βρίσκεται σε διακοπές. Οι οπαδοί της Ομόνοιας έδειξαν για άλλη μια φορά το πόσο μεγάλη είναι η δίψα τους να δουν την ομάδα τους να διάγει πρωταγωνιστική πορεία και να κερδίζει τρόπαια. Όπως παλιά που σάρωνε τους πάντες στο διάβα της, συνέλεγε τίτλους και τοποθετούσε το ένα τρόπαιο μετά το άλλο στην τροπαιοθήκη της.

Πάει σχεδόν μια δεκαετία από τότε που πήρε το τελευταίο πρωτάθλημα η «πράσινη» ομάδα, ενώ ο μόνος ποδοσφαιριστής του φετινού δυναμικού που ήταν παρών σε αυτήν την κατάκτηση ήταν ο Δημήτρης Χριστοφή.

Αυτές οι επιδόσεις, της είναι αταίριαστες, ενώ αταίριαστες, της είναι και οι εικόνες που βγάζει τα τελευταία χρόνια και δη την τελευταία διετία που ήταν διετία βασανιστηρίων για τους οπαδούς της ομάδας της Λευκωσίας.

Λες και οι ποδοσφαιριστές με τις πράσινες φανέλες κρατούσαν μια συσκευή βασανισμού και την έβαζαν σε λειτουργία για να προκαλέσουν σωματικό και ψυχικό πόνο σε αυτούς που ήταν στο γήπεδο.

Σε σχέση με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, 4100 Ομονοιάτες, πήραν θέση στο ΓΣΠ, αγοράζοντας το εισιτήριο διαρκείας. Όπως αναφέρεται στην γραπτή επίσημη ενημέρωση από πλευράς του «τριφυλλιού», οι πωλήσεις συνεχίζονται με πλώρη για την πέμπτη χιλιάδα.

Για άλλες ομάδες ο αριθμός είναι υπεραρκετός. Για την Ομόνοια πάντως αυτές οι επιδόσεις είναι αστείες και μη αρμόζουσες στο μέγεθος και την αίγλη της. Ο λαός πρέπει να επιταχύνει. 

Ένας λαός που διψά. Η βρυσούλα είναι μία και μοναδική. Η επιτυχία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Πρόεδρος: Δεν θέλω να δημιουργώ ψευδαισθήσεις για τα μέτρα της ΕΕ

«Από τη μια ο Πρόεδρος να μιλά με ρεαλισμό και από την άλλη ο Υπουργός Εξωτερικών να μας μιλά περί ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  16:23

#PoliticsBlog Τα δυναμικά μέτρα της ΕΕ, ο υπουργός κομάντο και τα darts...

«Μα για ποια "επιτάχυνση της διαδικασίας" μας λέτε έτσι ανερυθρίαστα και χωρίς προβληματισμό; Πέρασαν ...»
Ένας Πολίτης  |  16:20

Η αποτυχία στις ΑΠΕ φέρνει αυξήσεις στα καύσιμα

«Ριάλια να φαν τζ’ οι όρνιθες ……………. Αυτό σκέφτηκα διαβάζοντας την είδηση για την επί θύραις αύξηση ...»
YIANNOULIS  |  10:14

Μέχρι τα ημιορεινά έφτασε το χιόνι

«Μα καλά ποιος του απαγορεύει, του χιονιά, να κατεβεί, ως τη Λάρνακα;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:09

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X