ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:42
 

Ομόνοια: Η εικόνα δεν είναι αυτή που φαίνεται

Το θέμα Φάνου Κατελάρη είναι διαφορετικό από ότι παρουσιάζεται

Newsroom 24sports

Το θέμα Φάνου Κατελάρη έχει πάρει διαστάσεις δυσανάλογες των πραγματικών διαστάσεων που το διέπουν. Και σε ένα βαθμό έχει γίνει κουραστικό λόγω κυρίως του ανελέητου βομβαρδισμού των δημοσιευμάτων από Ελλαδικές ιστοσελίδες επί του θέματος. Τα δε πλείστα αυτών των δημοσιευμάτων, πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα και δίνουν λανθασμένες εντυπώσεις στο αναγνωστικό κοινό.

Χωρίς να θέλουμε να προσθέσουμε στην … κούραση που έχει καταβάλει τους οπαδούς της Ομόνοιας παραθέτουμε κάποιες αράδες για να τοποθετήσουμε το θέμα πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Όμως το θέμα είναι ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή, με βάση τις γεγονότα, θεωρεί υποτιμητική και την πρόταση της Ομόνοιας προς αυτόν

Ομόνοια και Φάνος Κατελάρης βρίσκονται σε κατάσταση ασυμφωνίας όσον αφορά το ενδεχόμενο επέκτασης του τετραετούς συμβολαίου του ποδοσφαιριστή που εκπνέει το 2020. Η πλευρά του παίκτη απέρριψε δις προτάσεις της Ομόνοιας.

Η κατάσταση που υπάρχει είναι…ανοικτής πόρτας. Δηλαδή η πόρτα της Ομόνοιας εξακολουθεί να είναι ανοικτή για τον παίκτη, αφού η ομάδα της Λευκωσίας θέλει να τον κρατήσει στη δύναμη της.

Μέχρι στιγμής – με βάση τουλάχιστον τo ότι έχει δει το φως της δημοσιότητας - έχει απορρίψει δυο προτάσεις για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

«Πομποί» οι ΠΑΟ και ΑΕΚ Λάρνακας, αλλά «δέκτης» δεν υπήρχε αφού οι προτάσεις θεωρήθηκαν από την Ομόνοια υποτιμητικές για τον ποδοσφαιριστή.

Η της ΑΕΚ Λάρνακας, ήταν ύψους €30.000 ευρώ και η του Παναθηναϊκού δεν περιελάμβανε άμεσα οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά οικονομικά ανταλλάγματα σε μεταγενέστερο στάδιο και υπό κάποιες προϋποθέσεις. Αυτό ήταν το λεκτικό που χρησιμοποιήθηκε από την επίσημη Ομόνοια για τις δυο προτάσεις.

Οι προτάσεις αυτές θεωρήθηκαν υποτιμητικές για την Ομόνοια. Όμως το θέμα είναι ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή, με βάση τις γεγονότα, θεωρεί υποτιμητική και την πρόταση της Ομόνοιας προς αυτόν. Και περιμένει καλύτερη πρόταση.

Όσον αφορά τον ΠΑΟ ασφαλώς και είναι ανυπόστατη η είδηση ότι έκανε νέα πρόταση στον παίκτη. Αν θα το κάνει δεν το γνωρίζουμε. Μαθαίνουμε όμως ότι ο ΠΑΟ προτίθεται να προχωρήσει σε συμβόλαια με σεβαστά ποσά για τέσσερις ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις. Μια από αυτές είναι και αυτή του αμυντικού χαφ.

Το ποσό του συμβολαίου είναι πολύ ψηλότερο από αυτό που στην καλύτερη περίπτωση του δίνει η Ομόνοια.Όμως είναι διατεθειμένος ο ΠΑΟ να τα δώσει για τον Φάνο Κατελάρη ή θα πάρει έναν ποδοσφαιριστή που είναι ελεύθερος, αφού δεν μπορεί να παρακάμψει την Ομόνοια αν δεν την ικανοποιήσει οικονομικά; Βέβαια είναι άγνωστο για την ώρα πόσο κοστολογεί τον παίκτη η Ομόνοια.

Όσο για την ΑΕΚ Λάρνακας είναι πιθανό να επανέλθει και αυτή για τον ποδοσφαιριστή, γιατί το ενδιαφέρον της δείχνει ζεστό για την ώρα. Πάντως από πλευράς συμβολαίου, με βάση τις πληροφορίες μας η ομάδα της Λάρνακας φέρεται διατεθειμένη να φτάσει τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή.

Και κάτι άλλο. Ναι μεν ο διεθνής ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αγωνιστεί στον ΠΑΟ- εννοείται και λόγω Νίκου Νταμπίζα - ή γενικότερα σε ομάδα στο εξωτερικό, αλλά δεν κοιμάται και ξυπνά με αυτήν την επιθυμία και σε καμιά περίπτωση δεν ασκεί πίεση στην Ομόνοια για να φύγει.

Αν υπάρξει σύγκλιση ο παίκτης φέρεται να θέλει να παραμείνει στην Ομόνοια εκτός αν υπάρξει κάτι πολύ καλό από το εξωτερικό.

Όσον αφορά την Ομόνοια θα θέλει βεβαίως να βάλει ένα τέλος στο θέμα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Στο μεταξύ ο Φάνος Κατελάρης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ανδρών και έχει ήδη επιστρέψει στην Κύπρο. Ο διεθνής μεσοαμυντικός δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στα ματς με τις Σκωτία και Ρωσία, λόγω μικροτραυματισμού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Brexit: Εγκρίθηκε η συμφωνία, απορρίφθηκε το χρονοδιάγραμμα

«Τι άκουσα μόλις τώρα; Πάει κι αυτή η απειλή;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  21:48

Brexit: Εγκρίθηκε η συμφωνία, απορρίφθηκε το χρονοδιάγραμμα

«Ευτυχώς που ο Οκτώβρης δεν είναι λειψός και προσφέρει 31 μέρες, Βούρα κ Τσόνσον»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  21:42

Α. Νεοφύτου: Η Άγκυρα να λάβει τα μηνύματα των Βρυξελλών

«Ο ίδιος πήρε το μήνυμα ότι δεν τον θέλουμε αρχηγό του κόμματος? »
ΑΚΑ  |  10:34

Ι. Κασουλίδης στην «Κ»: Hρθε η ώρα για το ταγκό της λύσης

«Για πιο ταγκο και κουρουφεξαλα μιλα ο κασουλιδης οταν ποσω απο τους χορευτες κατευθυνουν τα βηματα ενα ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  09:24

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X