ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Η σημασία των μετεγγραφών και οι δικαιολογίες

Οι ευνοϊκές προϋποθέσεις της ενίσχυσης

Η Ομόνοια ήδη έχει προχωρήσει μπροστά. Και δουλεύει για την επόμενη σεζόν που θα είναι εξίσου απαιτητική, σε ένα πρωτάθλημα όπου και πάλι θα υπάρχουν ισχυροί διεκδικητές, την ίδια ώρα που θα προσπαθήσει να περάσει από τον (δύσκολο) δρόμο τριών προκριματικών και να βρεθεί στους ομίλους του Conference League για να ανεβάσει και άλλο την βαθμολογία της στην UEFA.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι επιλογές στις μετεγγραφές θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την επόμενη σεζόν. Είδαμε όλοι πως (δεν) λειτούργησε επί χόρτου ο περσινός χαμηλός βαθμός αποδοτικότητας των περισσότερων μετεγγραφών. Αν η Ομόνοια δεν είναι πιο εύστοχη στις μετεγγραφικές επιλογές της – κι αυτό είναι ανεξάρτητο από τα χρήματα που θα δαπανηθούν - θα δούμε ...μια από τα ίδια. Ίσως και χειρότερα.

 Αναβάθμιση

Ο Γουίλι Σεμέδο είναι σούπερ, όπως και ο Φαμπιάνο, (σύμφωνα με την επίσημη Ομόνοια θα συνεχίσει να είναι στο ρόστερ, απλώς αναμένεται η ανακοίνωση), εξαιρετικός παίκτης ο Ρομάν Μπεζούς, (που θα αργήσει να εμφανιστεί ), ο Σενού Κουλιμπαλί, ο Νικόλας Παναγιώτου, ο Γιάννης Κούσουλος, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, ο Ανδρόνικος Κακουλλής μπορούν να προσφέρουν περισσότερα, αλλά στα άκρα της επίθεσης και στο κέντρο η αναβάθμιση που χρειάζεται το «τριφύλλι» είναι τεράστια. Ειδικά στο κέντρο χρειάζονται σούπερ κινήσεις. Που προσθέτουν ταχύτητα, ρυθμό, ένταση και κυρίως θα καθιστούν την ομάδα ικανή να παρουσιάσει ποδόσφαιρο κυριαρχίας.

Το αναφέρω ξανά. Είναι πολύ σημαντικές οι μετεγγραφές που θα κάνει η Ομόνοια. Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις τα υπάρχοντα δεδομένα για το σχεδιασμό είναι πολύ ευνοϊκά. Υπάρχει οικονομική υγεία, και έχει γίνει έγκαιρη πρόσληψη των ανθρώπων που θα κάνουν το σχεδιασμό ( ο Γιάννης Αναστασίου εργάζεται στην ομάδα από τις 21 του περασμένου Φεβρουαρίου ο δε Βάλντας Νταμπράουσκας έχει προσληφθεί από τις 29 του ίδιου μήνα). Ο χρόνος που έχουν στη διάθεση τους να δουλέψουν είναι μπόλικος, αφού η σεζόν έχει τελειώσει στις 18 Μαΐου, το δε πρώτο Ευρωπαϊκό ματς θα γίνει στις 25 Ιουλίου!

Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για να μην είναι έτοιμο το ρόστερ μέχρι το πρώτο Ευρωπαϊκό. Και φυσικά ούτε και πολλές δικαιολογίες στο να υπάρξει η απευκταία περίπτωση ενός αποτυχημένου σχεδιασμού.

 Αποχώρησαν μέχρι στιγμής οκτώ ποδοσφαιριστές: Οι Φουάντ Μπασιρού, Μιχάλης Παπαστυλιανού, ´Ανταμ Μάθιους, Νεμάνια Μίλετιτς, Γιαν Λέτζιακς, Σαιντού Αλιούμ, Πάρις Ψάλτης, Παναγιώτης Ζαχαρίου.

Εκτός «Ηλίας Πούλλος», είναι κατά τις ενδείξεις το μέλλον επίσης, των Μορέτο Κασάμα, Αλεξάντερ Φράνσον, άμα  βρεθεί η «χρυσή τομή», για τη λύση της συνεργασίας τους. Με δεδομένη την αποχ΄ή μέχρι τον Ιανουάριο του Ρομάν Μπεζούς, αυτή τη στιγμή, η ομάδα έχει διαθέσιμες 6 θέσεις για μετεγγραφές ξένων καταλόγου Α’.
,

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση