ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Τέλος ο Ταραπουλούζης

Η επίσημη ενημέρωση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια ενημερώνει για την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας με τον κ. Σίμο Ταραπουλούζη, ο οποίος κατείχε τα τελευταία 5,5 χρόνια τη θέση του Επικεφαλής του Τμήματος Σκάουτινγκ.

Η ενημέρωση:

«Ενημερώνουμε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας με τον κ. Σίμο Ταραπουλούζη, ο οποίος κατείχε τα τελευταία 5,5 χρόνια τη θέση του Επικεφαλής του Τμήματος Σκάουτινγκ.

Ο κ. Ταραπουλούζης προσλήφθηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ τον Φεβρουάριο του 2019 και είχε σημαντική συμβολή στην πορεία επιστροφής στις κατακτήσεις τίτλων και στις Ευρωπαϊκές διακρίσεις. Κατά την παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο κ. Ταραπουλούζης πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα, μια 1η θέση, δύο κύπελλα, ένα σούπερ – καπ, δύο παρουσίες στους Ομίλους του UEFA Europa League και μια παρουσία στους Ομίλους του UEFA Europa Conference League. Επιπλέον, σε αυτό το χρονικό διάστημα προωθήθηκαν και καθιερώθηκαν στην πρώτη ομάδα αρκετοί ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία μας.

Ο κ. Ταραπουλούζης ξεχώριζε για τον επαγγελματισμό, το ήθος και την αφοσίωσή του.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ταραπουλούζη για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση