ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Η συνταγή της νίκης από τον Φερέρα

Τα υλικά που «χρησιμοποιεί» ο προπονητής στη δουλειά του για το ντέρμπι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπορεί να ισχυριστεί κανείς μετά βεβαιότητας ότι το παιχνίδι Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ ακόμη και όταν έχει ξεκάθαρο φαβορί, είναι ανοικτό και στα τρία αποτελέσματα. Ακόμη και εάν ο ένας από τους δύο αντιπάλους είναι στα σχοινιά, ακόμη και εάν όλος ο κόσμος ποντάρει στον πιο έτοιμο ή τον πιο φορμαρισμένο, το  συγκεκριμένο ματς  είναι η  …άγνωστη γη  του μπούκμεηκερ και το παιχνίδι που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή το  ΑΠΟΕΛ  σε ένα παιχνίδι που εκτός από το γόητρο έχει και  τεράστια βαθμολογική σημασία για την ίδια. Όχι τόσο για τον αντίπαλο  όσο επαναλαμβάνω για την ίδια.

Αν το  κερδίσει  μπαίνει ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου  και πλέον ορίζει τις τύχες  της αναφορικά και με την ευρωπαϊκή έξοδο.

Είναι θετικό για το Γιανικ Φερέρα  πως  με βάση το τι λέχθηκε χθες από την  επίσημη Ομόνοια όσον αφορά στην κατάσταση  της υγείας των ποδοσφαιριστών -  η ομάδα οδεύει προς τη μεγάλη αναμέτρηση  με αυξημένες επιλογές  γεγονός που βοηθά το έργο του Βελγοισπανού  κόουτς. Απόντες είναι οι  Ζαχαρίου, Φαμπιάνο και ο εβρισκόμενος στο Κατάρ Ανσαριφάρντ

Ο προπονητής της Ομόνοιας από την πρώτη μέρα που ήλθε στην Κύπρο, ή ακριβέστερα από την πρώτη φορά που έκανε δηλώσεις, βγάζει μια αισιοδοξία στις τοποθετήσεις του και ταυτόχρονα  επαναλαμβάνει συνεχώς ότι υπάρχει ποιότητα στην ομάδα.

Αυτά πάντως αποτυπώνονται και στον αγωνιστικό χώρο μέχρι τώρα με την ομάδα να δείχνει ότι θέλει να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο γήπεδο και παράλληλα να ανεβάζει έστω και σε περιορισμένο βαθμό την απόδοση της.

Η προσιτή πληρότητα στο υλικό,  η αισιοδοξία  και η εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές είναι τα υλικά  που θα χρησιμοποιήσει ο Γιανίκ Φερέρα  για να φτιάξει τη συνταγή που μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία. 

Εννοείται ότι θα πρέπει να   παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, να μην γίνουν λάθη στην ειδικά στην άμυνα όπως στο να  εμφανιστεί η ομάδα  βελτιωμένη, διαφορετικά δεν θα  έχει τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση