ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Και ας μην πήρε το τρόπαιο

Το «τριφύλλι» της σεζόν 2019-20, δίκαια σκαρφάλωσε στην κορυφή, έπαιξε ασυζητητί την καλύτερη μπάλα και άφησε στίγμα

Newsroom 24sports

Η Ομόνοια τερμάτισε πρώτη έστω και αν οι συνθήκες τερματισμού του πρωταθλήματος δεν ήταν οι επιθυμητές για κανένα. Η σεζόν 2019-20 δεν τέλειωσε με τον τρόπο που περιμέναμε, αφού η λαίλαπα του covid19 παρέσυρε όλον τον πλανήτη. Το Κυπριακό ποδόσφαιρο θα της ξέφευγε;

Η Ομόνοια ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, ούσα η σταθερότερη σε απόδοση και εκπέμπουσα την καλύτερη ποδοσφαιρική εικόνα από κάθε άλλη ομάδα.

Άρα αυτό που παρουσίαζε ο βαθμολογικός πίνακας τη στιγμή της διακοπής ήταν η παραστατική αποτύπωση των εντός του γηπέδου πεπραγμένων. Hταν δουλειά δοκιμασμένη στο «πράσινο» εργαστήριο. Πολύ όμορφο ποδόσφαιρο από τους «πράσινους» συνδυάζον θέαμα και ουσία.

Επιθετικό ποδόσφαιρο επιβολής, νίκες, εκπληκτικό υλικό στα χέρια του Χένινγκ Μπεργκ

Η Ομόνοια κατάφερνε να παίρνει τα αποτελέσματα που ήθελε και παράλληλα να αποδίδει και την πιο ωραία μπάλα στο χορτάρι, άνευ συναγωνισμού. Μια φουρνιά ποιοτικότατη και με τον ικανότατο και πολύ «προχώ» για τα Κυπριακά ποδοσφαιρικά δεδομένα Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο της, μεγάλωσε ξανά.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Ομόνοια της σεζόν 2019-20 έπαιξε ίσως την καλύτερη μπάλα της ιστορίας της και ας μην πήρε το πρωτάθλημα. (το «ίσως» προστίθεται γιατί υπάρχουν και οι «εκδόσεις» του1960-61 και των 1972-74 που είναι χαραγμένες στο μυαλό του κόσμου).

Και πράγματι, το θέαμα που απέδιδε η Ομόνοια ήταν μοναδικό. Επιθετικό ποδόσφαιρο επιβολής, νίκες, εκπληκτικό υλικό στα χέρια του Χένινγκ Μπεργκ.

Μια ομάδα που κυριάρχησε και θα μείνει στη συνείδηση του κόσμου. Μια ομάδα που άφησε στίγμα.

Αυτό που έγινε φέτος ήταν και μια δικαίωση για το πράσινο υλικό. Για αυτό και οι αλλαγές στο ρόστερ για τη νέα χρονιά αναμένεται να είναι πολύ περιορισμένες.

Ειναι γεγονός. Η σεζόν βάφτηκε πράσινη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X