ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Καλή αρχή με Μπρούνο, έρχονται κι’ άλλοι σαν αυτόν

Η ποιοτική βελτίωση ο πάγιος στόχος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια θα είναι φέτος μία αρκετά διαφορετική ομάδα από την περυσινή. Όχι όμως …άλλη ομάδα. Θα είναι επίσης πιο ποιοτική και πιο φρέσκα. Αυτή είναι τουλάχιστον η επιδίωξη των ανθρώπων της ομάδας που εκπονούν το σχεδιασμό.

Το νέο πρόσωπο, ο Μπρούνο Φελίπε είναι μια καλή αρχή που φέρνει πέραν της ποιότητας και της εμπειρίας σε πρωταγωνιστικό επίπεδο (τίτλοι με Ολυμπιακό Πειραιώς και Σέριφ Τίρασπολ) και αναζωογόνηση στο ρόστερ.

Αναμένεται ότι θα έλθουν και άλλοι ποδοσφαιριστές αυτής της εμβέλειας. Τους οποίους ο κόσμος της ομάδας περιμένει με ανυπομονησία. Η πρόθεση είναι να  είναι σε μεγάλο βαθμό συμπληρωμένο το ρόστερ – και ιδανικά πλήρως συμπληρωμένο - μέχρι τα μέσα Ιουλίου όταν η ομάδα θα πραγματοποιεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Το αυτονόητο ζητούμενο είναι το εξής: Όσοι έρθουν, να έχουν περισσότερη ποιότητα, από όσους αποχώρησαν.

Το μοντάρισμα του συνόλου είναι ένα επίσης σημαντικό πράγμα. Όταν θα έρθουν στην ομάδα γύρω στους 10 ποδοσφαιριστές από διαφορετικά πρωταθλήματα και θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, όλο το βάρος της προσπάθειας, θα «πέσει» στον Νιλ Λενον και τους συνεργάτες του. Θα πρέπει οι νεοφερμένοι που θα έρθουν, να «δέσουν» με όσους ήταν στην ομάδα την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Η δουλειά θα είναι σκληρή και τα αποτελέσματα θα μετρήσουν από νωρίς.

Το σίγουρο είναι ότι οι προσεχείς μέρες θα είναι η πραγματικά πολύ - πολύ ενδιαφέρουσες για τα μεταγραφικά της Ομόνοιας. Γιατι η πρώτη κίνηση άνοιξε την όρεξη

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Πάθημα... μάθημα

Ομόνοια: Πάθημα... μάθημα

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους «πράσινους» πολύ πιο προσεκτικούς και έτοιμους να ενισχύσουν ποιοτικά την ομάδα
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ