ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: «Κοντός ψαλμός αλληλούια»

Στόχος η νίκη το Σαββάτο στο Δασάκι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το ματς με τον Ολυμπιακό τέλειωσε και η ανάμνηση που άφησε ήταν η χειρότερη της σεζόν. Η τετριμμένη φράση «η ομάδα δεν κατέβηκε στο γήπεδο» είναι αυτή ακριβώς που ερμηνεύει την Ομόνοια της περασμένης Παρασκευής.

Η εικόνα έφερε τον έντονο προβληματισμό, τις ατέρμονες συζητήσεις και σε κάποιους την απογοήτευση. Τα νεύρα τεντωμένα, οι ισορροπίες εύθραυστες, η αγωνία στο απόγειό της.

Ο Χένινγκ Μπεργκ, ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες τους συζήτησαν σε βάθος την κατάσταση, εντόπισαν τι δεν λειτούργησε εύρυθμα τόσο προ του αγώνα, (ήταν εμφανές ότι η ομάδα δεν ήταν επαρκώς προετοιμασμένη για το ματς της Παρασκευής), όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα, εστίασαν σε αυτούς τoυς τομείς και αποφάσισαν το τι χρειάζεται να γίνει. Ολα αυτά δεν αποτελούν ανούσιες θεωρητικολογίες, αλλά έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες.

Η Ομόνοια ταξιδεύει το ερχόμενο Σάββατο στο Δασάκι της Άχνας, για να αντιμετωπίσει μια ομάδα μαχητική, συμπαγή, ούσα παράλληλα σε καλό φεγγάρι ψυχολογικά λόγω των θετικών της αποτελεσμάτων. Όλα αυτά συνθέτουν μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη.

Αυτό που ίσχυε για το ματς με τον Ολυμπιακό ισχύει και για το ματς του Σαββάτου. Ισχύει για τον απλούστατο λόγο ότι η Ομόνοια είναι καλύτερη ομάδα και από τις δύο, όσο και αν αμφότερες έχουν δείξει μέχρι τώρα δυνατότητες. Ισχύει λοιπόν το εξής: Το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται από τη «Θεία Πρόνοια» ή από το Τυχαίο, ή από τον αντίπαλο. Εξαρτάται μόνο από τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας.

Τα πολλά λόγια, περιττεύουν. Το «τριφύλλι» με αέρα ομάδας στόχων παρατάσσεται το Σαββάτο στο Δασάκι για να κερδίσει το ματς. Και να δείξει ότι βρήκε το λάθος της… Παρασκευής.

Κοντός ψαλμός αλληλούια, πλέον.

ΥΓ: Και κάτι για τους παίκτες της Ομόνοιας με αφορμή αυτά που είδαμε την Παρασκευή. Θα έχουν καταλάβει (και) από τις αποδοκιμασίες του κόσμου ότι όταν κάποιος παίζει για την Ομόνοια οφείλει να μπαίνει για να κερδίσει σε κάθε παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση