ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια - Λέτσιακς: Τα μίλησαν... συμφώνησαν

Ο Τσέχος θα βάλει την υπογραφή του στην επέκταση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπορεί στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας να βρίσκονται οι εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι και τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Τζον Χριστοδούλου, Σταύρου Παπασταύρου και Σωματείου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχουν παγιοποιηθεί τα πάντα. Αντίθετα εξέλιξη προκύπτει και στο κεφάλαιο των ανανεώσεων.

Συγκεκριμένα η επιτροπή προγραμματισμού έβαλε μπρος το τελευταίο 24ωρο και φαίνεται πως θα κλείσει τρεις υποθέσεις με ποδοσφαιριστές που το συμβόλαιο τους ολοκληρώνεται.

Αρχή με Λέτσιακς

Η πιο σημαντική εξέλιξη είναι αυτή που αφορά τον Γιαν Λέτσιακς, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι. Μέσα σε χρόνο ρεκόρ οι δυο πλευρές συζήτησαν και συμφώνησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2024, και στα επόμενα 24ωρα θα πέσουν οι υπογραφές και θα εκδοθούν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μαζί και οι νεαροί Κυριακίδης και Παναγιώτου

Την ίδια ώρα η επιτροπή προγραμματισμού των «Πρασίνων» ξεκίνησε τις διαδικασίες για ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία με τους νεαρούς Κυριακίδης και Παναγιώτου. Δυο ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται και στην Ομόνοια πιστεύουν πως στα επόμενα χρόνια θα έχουν ρόλο και γιατί όχι πρωταγωνιστικό στην ομάδα.

Αυτές ήταν και οι πρώτες τρεις περιπτώσεις με τις οποίες άνοιξε το κεφάλαιο των ανανεώσεων στην Ομόνοια. Υπάρχουν αρκετά ακόμη συμβόλαια τα οποία και λήγουν στο φινάλε της φετινής σεζόν, όμως το καθετί με τη σειρά του…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
OMONOIA  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση