ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Με τέτοιους όρους, πώς να γίνει deal;

Ο Μάριος Αργυρίδης μίλησε για τη διαφορά Τζον Χριστοδούλου - Σωματείου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά και τις δηλώσεις του Προέδρου του Σωματείου, Μάριου Αργυρίδη στον ΣΠΟΡ FM 95.0 τα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση Τζον Χριστοδούλου και Ομόνοιας είναι αρκετά και μεγάλα.

Το πρώτο σημείο που αναδεικνύεται είναι το γεγονός πως ο Τζον Χριστοδούλου μετά το ναυάγιο των συζητήσεων την περασμένη Τετάρτη, δεν έχει επικοινωνήσει ξανά με κανένα από την πλευρά της Ομόνοιας και ούτε έχει εμφανιστεί ξανά στους κύκλους του «τριφυλλιού», πέραν από την αρχική ανάρτηση του στα ΜΚΔ, ότι η αγάπη του για την Ομόνοια είναι δεδομένη...

Το δεύτερο και σοβαρότερο σημείο που θίγουμε, έχει να κάνει με τις απαιτήσεις του κ. Χριστοδούλου, με βαση και τις δηλώσεις του κ. Αργυρίδη. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο Τζον Χριστοδούλου είχε ζητήσει πράγματα που ευκολα αντιλαμβάνεται κανείς, πως δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να γίνουν αποδεκτά από το σωματείο και να περάσουν από τη Γενική Συνέλευση.

Για παράδειγμα, ζήτησε μεγαλύτερη διάρκεια συμβολαίου, τη στιγμή που απομένουν ακόμη 16.5 χρόνια για ολοκλήρωση της υφιστάμενης συμφωνίας διαχείρισης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε ζητήσει τη διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας για 30 με 40 χρόνια!

Επιπλέον, το άλλο σοβαρό ζήτημα που αναδεικνύεται είναι η επιθυμία του, όπως το σωματείο αγοράσει τις μετοχές του μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας διαχείρισης. Δηλαδή, το σωματείο θα έπρεπε να καταβάλει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, ορισμένων κατομμυρίων ευρώ, για να αποκτήσει ξανά τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τη στιγμή που η υφιστάμενη συμφωνία διαχείρισης με τον κ. Παπασταύρου προβλέπει πως η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος επιστρέφει στο Σωματείο μετά την παρέλευση των εναπομείναντων 16.5 χρόνων.

Τους τελευταίους περίπου δύο μήνες ο κ. Χριστοδούλου έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα των φίλων της Ομόνοιας, οι οποίοι... ονειρεύονταν διάφορα. Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας και με βάση τις πληροφορίες που προκύπτουν, διαπιστώνεται πως από την αρχή οι πιθανότητες για να γινόταν μια τέτοια συμφωνία ήταν απειροελάχιστες, για να μην αναφέρουμε ανύπαρκτες.

Φαίνεται ότι κ. Τζον Χριστοδούλου, πίστευε πως με αυτά που η πλευρά του ζητούσε, θα μπορούσε να επιτευχθεί συμφωνία. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν θα μπορούσε να γίνει το deal με τέτοιους όρους διαχείρισης και αυτό είναι που αντιλήφθηκε ο κ. Παπασταύρου και διέκοψε τις συζητήσεις, λέγοντας μάλιστα στην πρόσφατη δημοσιογραφική διάσκεψη, ότι προκαλούσαν ζημιά στην ομάδα. Το ξεκαθάρισμα εκ μέρους του έφερε και την ηρεμία...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

«Χ» με Γκόμεθ... at the buzzer!

«Χ» με Γκόμεθ... at the buzzer!

Η Πάφος έφτασε μια ανάσα από ένα ακόμα σπουδαίο τρίποντο, όμως αρχηγός της Ομόνοιας ισοφάρισε στο τελευταίο δευτερόλεπτο
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ