ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Μέσος όρος... έργο Μπεργκ

Ο Νορβηγός εμπιστεύεται απόλυτα το εγχώριο «πράσινο» στοιχείο με τον πλέον πρακτικό τρόπο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ιδανικά έκλεισε η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος για την Ομόνοια, η οποία κέρδισε τον Ολυμπιακό με 1-0 χθες το βράδυ στο ΓΣΠ, αλλά ταυτόχρονα και τις πολλές... αγωνιστικές απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει ο Χένιγκ Μπεργκ.

Σε αυτό το γεγονός συνέτεινε η πολύ καλή παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών των περσινών πρωταθλητών, με τον Νορβηγό τεχνικό να παρατάσσει έξι Κύπριους ποδοσφαιριστές στο αρχικό του σχήμα που ήταν κάτω των 21 ετών.

Αυτοί ήταν οι Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ανδρέας Ασημένος, Λοΐζος Λοΐζου, Μαρίνος Τζιωνής και Ανδρόνικος Κακουλλής, οι οποίοι είχαν αξιοπρόσεκτη απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του χθεσινού παιχνιδιού κόντρα στον συμπολίτη Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο μέσος όρος της αρχικής ενδεκάδας της Ομόνοιας που παρέταξε ο Μπεργκ στον χθεσινό αγώνα ήταν τα 25.3 χρόνια. Αυτό το νούμερο δείχνει πως οι «πράσινοι» της Λευκωσίας έχουν ρόστερ με παρόν, αλλά και μέλλον, εμπιστεύοντας και αξιοποιώντας κατάλληλα το εγχώριο στοιχείο.

Αυτό το στατιστικό στοιχείο δείχνει και το έργο που επιτελεί ο Χένινγκ Μπεργκ στην Ομόνοια από το καλοκαίρι του 2019, όταν και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. Ο Σκανδιναβός δεν... διστάζει να εμπιστεύεται απόλυτα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, κόντρα στις απόψεις και τις αντιλήψεις που μπορεί να έχουμε στο νησί μας γι' αυτό το θέμα.

Παράλληλα και αυτοί δείχνουν πως έχουν το ταλέντο και την ιδιοσυγκρασία να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας, δείχνοντας το με την σειρά τους στον αγωνιστικό χώρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: 72 ώρες πριν

Ομόνοια: 72 ώρες πριν

Στο «πράσινο στρατόπεδο» επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα προλάβουν και οι δυο τον μεγάλο τελικό
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ