ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Μπασιρού μέχρι τέλους

Εξαντλούν κάθε πιθανότητα για τον 31χρονο μέσο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όσα εμπόδια κι αν προκύπτουν με την περίπτωση του Φουάντ Μπασιρού, όσες και αν είναι οι δυσκολίες, από τη στιγμή που τέθηκε εκτός πλάνου (όχι ελεύθερος) στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η Ομόνοια θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές της για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Είναι γνωστό πως εδώ και λίγες ημέρες, ο 31χρονος μέσος δεν συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο που ανακοινώθηκε από την ομάδα με τους αριθμούς των ποδοσφαιριστών και αυτό δίνει κάποιες ελπίδες.

Το «αγκάθι» στην όλη υπόθεση, είναι το υψηλό σε απολαβές συμβόλαιο που διατηρεί με την αγγλική ομάδα και για τη νέα σεζόν ο Μπασιρού και η πρόθεση της διοίκησης αν θα τον αποδεσμεύσει να το κάνει χωρίς να του καταβάλει αποζημίωση. Κάτι που αποτελεί τροχοπέδη στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του έμπειρου Γάλλου μέσου με καταγωγή από τις Κομόρες και της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η Ομόνοια λόγω του τραυματισμού του Γιάννη Κούσουλου και της αποχώρησης του Βίτορ Γκόμες, έδειξε πως έχει κάποιους «πόνους» στη μέση της και διαπιστώθηκε στους επίσημους αγώνες της στην Ευρώπη. Για αυτό και κρίνεται αναγκαίο να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής για τη μεσαία γραμμή

Η ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων θα περιμένει κι άλλο τις εξελίξεις στο ζήτημα αυτό και για να επιμένει στην επιθυμία απόκτησης του Μπασιρού, σημαίνει πως κάτι παραπάνω γνωρίζουν σχετικά με την αξία του, ασχέτως αν αξιολογούνται κι άλλες λύσεις για παν ενδεχόμενο. Υπενθυμίζουμε πως με τον ποδοσφαιριστή και την πλευρά του έχουν συμφωνηηθεί τα πάντα.

Στο ρόστερ υπάρχουν δύο κενές θέσεις για μετεγγραφές και πέραν του ανασταλτικού μέσου δεν αποκλείεται να προκύψει ενίσχυση με μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση