ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Σειρά οι επόμενοι

Μετά την ανανέωση με Παναγή, ακολουθούν Κακουλλής και Χάμπος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Νέο συμβόλαιο συνεργασίας ετοιμάζεται να προσφέρει η Ομόνοια σε Ανδρόνικο Κακουλλή και Χαράλαμπο Χαραλάμπους!

Όσο αφορά τον φορ των «πρασίνων», κινείται σε υψηλές «πτήσεις» στη φετινή σεζόν, έχοντας στο ενεργητικό του τρία τέρματα σε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.  

Με τη σειρά της, η διοίκηση της ομάδας είναι ικανοποιημένη με την παρουσία του 21χρονου επιθετικού της ομάδας, τον οποίον και θέλει να «δέσει» για άλλα δύο χρόνια. Το συμβόλαιο του Κακουλλή λήγει το καλοκαίρι του 2024 και πρόθεση των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι όπως η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές επεκταθεί μέχρι το 2026!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει βάλει ήδη την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο και η ανακοίνωση της επέκτασης του δεν θα αργήσει να γνωστοποιηθεί.  

Στο ίδιο «μήκος κύματος» κινείται και η περίπτωση του Χαράλαμπου Χαραλάμπους, το συμβόλαιο του οποίου λήγει και αυτού το 2024 και υπάρχει εξίσου πρόσφορο έδαφος για να ανανεωθεί η συνεργασία της ομάδας με τον 20χρονο μέσο.

Συνεπώς, μετά τον Κωνσταντίνο Παναγή, οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να «δέσουν» μέχρι το 2026 άλλους δύο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα «φυτώρια» των ακαδημιών.   

Τόσο ο Κακουλλής, όσο και ο Χάμπος, πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις στη φετινή σεζόν, θέτοντας γερή υποψηφιότητα για να αποτελέσουν τους ηγέτες της μελλοντικής Ομόνοιας.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση