ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Σηκώνουν μανίκια Αναστασίου-Νταμπράουσκας

«Ξεσκαρτάρουν» το ρόστερ και ετοιμάζουν το μεταγραφικό πλάνο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας βρίσκεται στην Κύπρο εδώ και μερικά 24ωρα. Ο Λιθουανός προπονητής σε συνεργασία με τον Γιάννη Αναστασίου θα προχωρήσουν σε ένα ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, προτού προχωρήσουν σε μεταγραφικές προσθήκες.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα συμβόλαια που έχουν ολοκληρωθεί, με τους δυο άνδρες να αποφασίζουν ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα και ποιοι θα κουνήσουν μαντήλι. Εκπνέουν τα συμβόλαια των Μπασιρού, Λέτσιακς, Μίλετιτς, Ψάλτη και Μάθιους, οι πλείστοι από του οποίους αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου. Επιπρόσθετα, αναμένεται να υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο (Φράνσον και άλλοι).

Ο Φαμπιάνο θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Παπαστυλιανού ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα κατά πάσα πιθανότητα.

Όσο αφορά την περίπτωση του Αλιούμ, οι «πράσινοι» θα πρέπει να καταβάλουν ένα σεβαστό ποσό στη Χάμαρμπι (κοντά στις 400 χιλιάδες) για να τον κρατήσουν στην ομάδα. 

Ξεκαθάρισμα χρειάζεται και η περίπτωση του Λοΐζου ο οποίος επιθυμεί σε συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού, με την Ομόνοια ωστόσο να έχει τον τελευταίο λόγο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχουν αρκετά ανοιχτά θέματα στο ρόστερ, τα οποία θα πρέπει να κλείσουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουν οι ανάγκες ενίσχυσης και να οριστικοποιηθεί το μεταγραφικό πλάνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση