ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Το ενδεχόμενο του «όπως είμαστε και βλέπουμε»

Το ενδεχόμενο του «όπως είμαστε και βλέπουμε»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια βρίσκεται από χθες στο Κίελτσε, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Το τριφύλλι θα μείνει εκεί έως τις 31 Ιουλίου και κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα δώσει τρία φιλικά ματς. Στις 23 του μήνα,  θα κοντραριστεί με τον ΠΑΣ (13:00 ώρα Κύπρου), στις 26 την ίδια ώρα 13:00, θα τα πει με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, ενώ ο κύκλος των φιλικών επί Πολωνικού εδάφους θα κλείσει ενάντια στην Ανόρθωση, στις 30/7 στις 19:00

Έχει παρέλθει πέραν του εικοσαήμερου από την τελευταία φορά που η Ομόνοια ανακοίνωσε απόκτηση ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα η τελευταία φορά που έγινε αυτό, ήταν στις 30 Ιουνίου που ενημέρωνε για την ένταξη που Μπράντον Μπάρκερ στο δυναμικό της.

«Δουλεύουμε σε ορισμένες περιπτώσεις και ευελπιστούμε να έχουμε και άλλα νέα πρόσωπα μαζί μας, μέχρι την έναρξη της σεζόν», δήλωσε πριν την αναχώρηση ο Νιλ Λένον.

Με την ομάδα να βρίσκεται στο Κίελτσε υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες στο ρόστερ. Το επιθυμητό θα ήταν να υπάρχουν στο δυναμικό και άλλοι ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να ενσωματωθούν στις προπονήσεις, να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα φιλικά, να έχουν εμπλοκή στη διαδικασία μονταρίσματος της ομάδας και να είναι διαθέσιμοι στα πρώτα επίσημα ματς. Και κυρίως το Ευρωπαϊκό που θα γίνει στις 18 του μήνα.

Ναι το ματς με τη Χάποελ δεν είναι για συμπεράσματα, όμως το πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και σε αυτό του σκοραρίσματος υπάρχει από πέρυσι.

Όσο νωρίτερα έλθουν ενισχύσεις τόσο το καλύτερο. Βεβαίως έχει σημασία σε ποια κατάσταση θα είναι οι παίκτες που θα έλθουν. Είναι ασφαλώς διαφορετικό πράγμα να έλθει παίκτης που δεν έχει κάνει καθόλου προετοιμασία από το να έλθει παίκτης που έχει κάνει.

Είναι απλό να είναι κανείς αρακτός στην παραλία ή  στην καφετέρια να σκέφτεται τι (δεν) έχει κάνει μετεγγραφικά μια ομάδα και να κάνει εκτιμήσεις. Ομως για αυτούς που κάνουν αυτή τη δουλειά δεν είναι τόσο απλό. Καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για την κάλυψη των ελλείψεων και έχουν μεγαλύτερη, (ευθυνών ένεκα), αγωνία για πόσο γρήγορα ή όχι προχωρούν οι μετεγγραφές.

Όπως βέβαια και να έχει το  πράγμα, υπάρχει αυτήν τη στιγμή το ενδεχόμενο του «πάμε τώρα να παίξουμε Ευρώπη όπως είμαστε και βλέπουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση