ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:14
 

Ομόνοια: Το φως στην άκρη του τούνελ

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο

Newsroom 24sports

Η εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου στενοχώρησε πολύ τον κόσμο της Ομόνοιας. Γιατί ήλθε σε μια χρονική στιγμή που είχαν δημιουργηθεί ελπίδες για κάτι διαφορετικό από αυτό που έβλεπε μέχρι τώρα. Όμως οι ελπίδες δεν επαληθεύτηκαν. Το ανέβασμα του πήχη ήταν σύντομο. Ο πήχης ξανακατέβηκε. Παρόντος του Σταύρου Παπασταύρου η ομάδα πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, με το Γιάννη Αναστασίου να δηλώνει το εξής: «Και να έλεγα στους παίκτες μου να κάνουν τόσα λάθη δεν θα τα έκαναν».

Δυστυχώς για την Ομόνοια ο Ανχελ Γκόμες, μη κάνοντας τίποτα σωστό, άφησε αμανάτι και μακρά σε διάρκεια συμβόλαια

Δημιουργεί ερωτηματικά η συμπεριφορά των παικτών. Γιατί η παρουσία του επενδυτή,(που με την ανάληψη της ευθύνης από μέρους του η Ομόνοια έχει ξαναβρεί τον αυτοσεβασμό της), λογικά θα έπρεπε να τους είχε επηρεάσει θετικά. «Πάμε στο γήπεδο να δείξουμε ποιοι είμαστε», ήταν η σκέψη που ανέμενε κανείς από αυτούς να κάνουν. Φαίνεται ότι δεν την έκαναν. Γιατί αν την έκαναν και παρουσίασαν αυτό το πράγμα που απλώς έμοιαζε με ποδόσφαιρο, (ποδόσφαιρο έπαιζε ο αντίπαλος), τότε τα πράγματα είναι τραγικά.

Ο Σταύρος Παπασταύρου βλέποντας αυτά τα πράγματα από τα επίσημα θεωρεία του Τσιρείου μαζί με μέλη της διοίκησης και τους Νεόφυτο Λάρκου,  Σίμο Ταραπουλούζη ασφαλώς και απογοητεύτηκε. Αντιλαμβάνεται δε ότι ακόμη και αν  ακόμη ακολουθήσουν μόνο θετικές εμφανίσεις, υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει για να δει η ομάδα φως στο τούνελ.

Χρειάζεται αποψίλωση της ομάδας από όλους εκείνους τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν το ειδικό βάρος να φορέσουν τη φανέλα με το τριφύλλι. Δυστυχώς για την Ομόνοια ο Ανχελ Γκόμες, μη κάνοντας τίποτα σωστό, άφησε αμανάτι και αρκετά μακρά σε διάρκεια συμβόλαια. Χρειάζονται επίσης μετεγγραφές ποδοσφαιριστών με προσωπικότητα και ποιότητα. Και ικανότητα να αναλαμβάνουν το βάρος όταν η μπάλα ζυγίζει ένα τόνο.

Σύντομα ο Σταύρος Παπασταύρου θα πρέπει να αποφασίσει για το πώς θα πορευθεί η ομάδα στο σχεδιασμό. Δεν θα επιλέξει βέβαια τους ποδοσφαιριστές που θα έλθουν, αλλά θα πρέπει να ορίσει πως θα πρέπει να λειτουργήσουν τα άτομα που θα «σχεδιάσουν» την ομάδα. Να ορίσει, με άλλα λόγια, τα όρια και τις ευθύνες του καθενός. (Αν δεν το έχει ήδη κάνει βέβαια). Επίσης να δώσει «γραμμή» για τα συμβόλαια που θα γίνει απόπειρα να λυθούν.

Καθήμενος στα θεωρεία του Τσιρείου δεν μπορούσε με τίποτα να δει φως στην άκρη του τούνελ. Γιατί, απλούστατα, δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Αν αυτά που αναφέρθηκαν γίνουν με σκληρή δουλειά και επαγγελματική ευσυνειδησία, τότε το φως στη άκρη του τούνελ θα φανεί.

Θυμίζω αυτό που λέχθηκε στην τηλεδιάσκεψη του Σταύρου Παπασταύρου. Όλοι βρίσκονται υπό αξιολόγηση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Με προβλήματα η πρεμιέρα ΓεΣΥ για τους πολίτες

«Ορθογραφία άρθρου...μεγάλη ντροπή!»
Ο Κριτικός  |  23:31

Επετειακό γραμματόσημο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Γλαύκου Κληρίδη

«Τα όσα πρέσβευε ο Γλαύκος Κληρίδης! Ο ενταφιαστής των ιδεών Γκάλι και ίσως της πιο σοβαρής προσπάθειας ...»
Giannos  |  14:35

Ο Αναστασιάδης διόρισε τον Λεωνίδα Παντελίδη ως Ε/κ μέλος στη ΔΕΑ

«Σοβαρότητα μηδέν από την κυβέρνηση Αναστασιάδη η οποια φαίνεται ξέχασε πως έγινε η φονική έκρηξη στο ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  09:50

Την άρση των απομονώσεων ζητά από τον ΟΗΕ ο Ακιντζί

«O κ. Ακιντζί ακόμη να αντιληφθεί ότι κανείς δεν τον λαμβάνει σοβαρά υπόψη. »
ΑΚΑ  |  09:35

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X