ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Το «γκάζι» και οι μετεγγραφές ουσίας και προσφοράς

Η πορεία της «πράσινης» ενίσχυσης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τι θέλει ο κόσμος της Ομόνοιας; Μία ομάδα η οποία θα είναι ποιοτική, μαχητική και να κυνηγάει τον όποιο στόχο έχει βάλει, με πάθος και επιμονή μέχρι το τέλος. Κι αυτά δεν προϋποθέτουν το τεράστιο μπάτζετ. Προϋποθέτουν σωστή οργανωτική δομή και ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενο.

Μπάτζετ υπάρχει, (με βάση τις πληροφορίες μας θα γίνουν μάλιστα υπερβάσεις, εκεί όπου απαιτείται). Δομή υπάρχει όπως υπάρχουν και άνθρωποι που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο. Εκείνο που καλούνται να κάνουν οι άνθρωποι αυτοί είναι να δουλέψουν σωστά. Εννοείται ότι πάντοτε υπάρχουν οι αστάθμητοι παράγοντες.

«Είχε γίνει αρκετή προεργασία από τον Μάρτιο και έπειτα και τώρα οι ενέργειες είναι σε πιο εντατικό ρυθμό. Είχαμε θέσει ως στόχο να ολοκληρώσουμε 4-5 μετεγγραφές μέχρι τις ημέρες έναρξης της προετοιμασίας. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η μια κίνηση με την απόκτηση του Εβάντρο Κόστα. « Αυτά είπε χθες μεταξύ άλλων ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου αναφερθείς στο θέμα της ενίσχυσης. Άρα στόχος της Ομόνοιας είναι να πραγματοποιήσει τέσσερις μετεγγραφές μέχρι τις 24 Ιουνίου. Δηλαδή μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο, το ρόστερ -σε πρώτη φάση- πρέπει να συμπληρωθεί.

Αν η Ομόνοια δεν έχει «πατημένο το γκάζι» σε σημείο που η εβδομάδα αυτή να φέρει ειδήσεις, (δηλαδή να υπάρξουν εξελίξεις), θα πρέπει να το κάνει. Και να πετύχει μετεγγραφές ουσίας και προσφοράς. Το πρώτο μπορεί να κριθεί (θεωρητικά) με το άκουσμα των ονομάτων, αλλά το δεύτερο, ούτε θεωρητικά δεν κρίνεται τώρα.

Βεβαίως και το θέμα δεν εξαρτάται μόνο από την πλευρά των « πρασίνων ». Αυτό όμως είναι ένας παγκόσμιος διαχρονικός μετεγγραφικός άγραφος νόμος που ισχύει για όλους.

ΥΓ. Για το θέμα Φαμπιάνο. Όταν από τον Απρίλιο λες επισήμως ότι η συνεργασία με τον παίκτη θα συνεχιστεί και φθάσαμε τον Ιούνιο και κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, και σήμερα -που λέει ο λόγος- να γίνει αυτό, το θέμα έχει ήδη γίνει σήριαλ εξ αντικειμένου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση