ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Το μεγάλο «πρέπει»

Ένα είναι το αποτέλεσμα που θέλει στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Χένινγκ Μπεργκ με την επιστροφή των 15 διεθνών, (τελευταίος αναμένεται να έλθει ο Άνταμ Λανγκ), βλέπει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών που απουσίαζαν με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα και αρχίζει να προετοιμάζει τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή.

Το τονίζουμε για άλλη μια φορά γιατί το θεωρούμε σημαντικό. Μόλις χθες μαζεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές για να προετοιμαστούν για το ντέρμπι. Αυτό το «βιολί» έχει αρχίσει από τον Ιούνιο. Είναι η τρίτη φορά από την αρχή της προετοιμασίας για τη φετινή σεζόν που γίνεται αυτό. Η τρίτη δηλαδή φορά που οι παίκτες φεύγουν μαζικά και η ομάδα απορυθμίζεται.

Το ματς της Κυριακής είναι αντικειμενικά δύσκολο όχι μόνο λόγω του αντιπάλου και γιατί είναι το πρώτο μετά τη διακοπή αλλά κυρίως γιατί υπάρχει ένα μεγάλο «πρέπει» για νίκη για τους λόγους που όλοι γνωρίζουν.

Είναι απαραίτητο λοιπόν οι παίκτες της Ομόνοιας να συγκεντρώσουν το μυαλό τους, να μπουν σε διαδικασία μάχης και να φουλάρουν για τη νίκη.

Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι πως με την επανέναρξη θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές, Θα είναι διαθέσιμος ο Φουάντ Μπασιρού, πιο έτοιμος ο Μιξ Ντίσκερουντ, ενώ επιστρέφει ο Γιόρντι Γκόμεθ. Θα είναι απόντες οι Αμπντουλαχί Σέχου, Γιάννης Κούσουλος και Ερικ Μποτεάκ.

Τα της διοικητικής πτυχής δεν αποπροσανατολίζουν την ομάδα. Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές είναι επικεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση