ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Τρέχουν οι διεργασίες

Σε πρώτο πλάνο το υφιστάμενο ρόστερ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά τον τελικό κυπέλλου, η Ομόνοια σηκώνει... μανίκια για τη νέα σεζόν. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας βρίσκεται στην Κύπρο και μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου, έχουν ήδη αρχίσει δουλειά για τη νέα σεζόν.

Ασφαλώς και έγιναν αρκετές συζητήσεις όπως και προεργασία το προηγούμενο χρονικό διάστημα, πριν την έλευση του Λιθουανού τεχνικού στην Κύπρο, όμως πλέον από κοντά εντατικοποιούνται οι προσπάθειες.

Οι διεργασίες, όπως ανέφερε και στον ΣΠΟΡ FM 95 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου (εδώ), αφορούν όλα τα επίπεδα. Πρώτιστος στόχος είναι το ξεκαθάρισμα με το υφιστάμενο ρόστερ, δηλαδή ποιοι θα αποχωρήσουν με το τέλος της σεζόν. Ο αριθμός αυτός αναμένεται να φτάσει τους 5-6 ποδοσφαιριστές, με το «τριφύλλι» να μελετά για τους πιθανούς αντικαταστάτες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Επιπλέον, υπάρχει και το κεφάλαιο της προετοιμασίας, με τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα πριν τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Επομένως, η Ομόνοια δουλεύει εντατικά για τη νέα σεζόν και δεν θα αργήσουν οι πρώτες ανακοινώσεις σχετικά με το υφιστάμενο ρόστερ.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση