ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:48
 

Ομόνοια: Χωρίς καμία απάντηση!

Οι «πράσινοι» περιμένουν σαφή ανταπόκριση από τον ΚΟΑ για το Μακάρειο

Newsroom 24sports

«Μέσω της δημόσιας αυτής τοποθέτησης ζητούμε ξανά από τον ΚΟΑ όπως επισπεύσει τις διαδικασίες και μας δώσει την τελική του απάντηση στο αίτημα που έχουμε καταθέσει. Εάν είναι τόσο δύσκολο να ξεκινήσουν τα έργα αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, τότε όπως είχαμε αναφέρει σε επιστολές και στην κατ΄ ιδίαν συνάντηση στον ΚΟΑ, ζητάμε όπως μας παραχωρηθεί το γήπεδο όπως είναι σήμερα.

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ομόνοιας που εκδόθηκε στις 17 του περασμένου μήνα με αντικείμενο το περιβόητο όπως εξελίσσεται θέμα της ενδεχόμενης παραχώρησης του Μακαρείου σταδίου στην Ομόνοια για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν».

Αυτή η ενέργεια έγινε αφού προηγήθηκαν: Μια συνάντηση μεταξύ του πρόεδρου της εταιρείας Σταύρου Παπασταύρου και του πρόεδρου του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη στις 28 Φεβρουαρίου όπου για πρώτη φορά η Ομόνοια απηύθυνε την πρόταση της προς τον οργανισμό και δύο επιστολές - η πρώτη έθετε και γραπτώς την πρόοταση και η δεύτερη είχε χαρακτήρα υπενθύμισης- μέσα στο Μάρτιο.

Δεν έχει δοθεί απάντηση ούτε στο αίτημα των πρασίνων όπως παραχωρηθεί το γήπεδο όπως είναι σήμερα

Όλα αυτά παραμένουν αναπάντητα από τον ΚΟΑ τη στιγμή που η Ομόνοια έχει υποβάλλει στον ΚΟΑ από την περασμένη Δευτέρα ολοκληρωμένη πρόταση για τα έργα που θα γίνουν στο Μακάρειο στα οποία υπάρχει και κοστολόγηση. Και δηλώνει ετοιμότητα να ξεκινήσει τα έργα αμέσως μετά την έγκριση του ΚΟΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η Ομόνοια εξέφρασε την πρόθεσή για να ανακαινίσει τη δημόσια αυτή περιουσία με δικά της έξοδα, καταβάλλοντας μεγάλο χρηματικό ποσό ως δωρεά στην Κυπριακή κοινωνία.

Προσέξτε… Δεν έχει δοθεί απάντηση ούτε στο αίτημα των πρασίνων όπως παραχωρηθεί το γήπεδο όπως είναι σήμερα. Με άλλα λόγια, καμία ανταπόκριση.

«Είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικός για μας ο τρόπος που μας αντιμετωπίζει ο ΚΟΑ. Ειλικρινά δεν περιμέναμε τέτοια αντιμετώπιση από την Ανώτατη αθλητική Αρχή του τόπου». Αυτά μας είπε στέλεχος της εταιρείας «Ομόνοια ποδόσφαιρο» που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του. Δήλωση που απεικονίζει το τι επικρατεί στο ΔΣ αλλά και σε όλον τον Ομονοιάτικο κόσμο για την αντιμετώπιση αυτή.

Η εντύπωση που δίνεται πάντως από τη στάση του ΚΟΑ είναι ότι δεν υπάρχει πραγματική βούληση από μέρους του για να προχωρήσει η όλη διαδικασία. Το αν η εντύπωση είναι απλώς …εντύπωση, μόνο ο ΚΟΑ μπορεί να το επαληθεύσει. Για να δούμε...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Είναι εφικτή η βελτίωση της οδικής νοοτροπίας;

«Το ταχυδρομείο στην Αραδίππου στη Λάρνακα βρίσκεται πάνω στα φώτα τροχαίας. Συνέχεια είναι σταθμευμένα ...»
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ  |  15:20

Η Τουρκία τρυπά στο «8» εξ ονόματος του ψευδοκράτους

«ΤΟΙΣ ΦΡΟΝΙΜΟΙΣ ........ ΟΛΙΓΑ !!!!»
YIANNOULIS  |  11:05

Διολίσθησε στην 41η θέση η Κύπρος στην διαφθορά

«Κάποιος να στείλει το μήνυμα στους γνστούς γαμπρούδες που εδώ έγιναν ρεζίλι και νομίζουν ότι στο εξωτερικό ...»
ΑΚΑ  |  10:07

Ξεκινά έρευνες στο «6» η ΕΝΙ

«Ο θεός να προστατεύσει την κυπριακή ΑΟΖ από την Τουρκία. Αμήν.»
Marios  |  04:22

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X