ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ζε ήταν...και τέλος

Οριστικό «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Καμερουνέζου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Παρελθόν πριν γίνει παρών ο Λάκμε Ζε. Η μεταγραφή του Καμερουνέζου άσου στην Ομόνοια «ναυαγεί» οριστικά, παρότι υπήρχε καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Μάλιστα, ο Καμερουνέζος ταξίδεψε στην Κύπρο όπου είχε κατ’ ιδίαν επαφές με τους ανθρώπους του τριφυλλιού για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας οι «πράσινοι», δεν κατέστη εφικτό να γεφυρωθεί η διαφορά που προέκυψε σε κάποια βασικά σημεία της συμφωνίας.

Ο Ζε είχε εκφράσει τη διαφωνία του σχετικά με το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης αλλά και με το ύψος των μπόνους μέσα από την συμμετοχή του στην ομάδα, διαφωνίες οι οποίες «χάλασαν» τελικά τη μεταγραφή.

Έτσι, η περίπτωση του Λάκμε Ζε αποτελεί οριστικά παρελθόν για την Ομόνοια, με τους «πράσινους» να στρέφονται προς άλλες λύσεις για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να υπάρξει επίσημη τοποθέτησης από πλευράς Ομόνοιας, μέσα από την οποία θα εξηγήσει τους λόγους που έφεραν το ναυάγιο στη μεταγραφή του Καμερουνέζου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Έχασε από λάθη που κόστισαν αλλά αυτό δεν εκλαμβάνεται ως κάτι που επηρεάζει τη θετικότητα που υπάρχει στην ομάδα
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ