ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Όταν ο Χαντεγκάν λύγησε στην αγκαλιά του Φαν Ντάικ (βίντεο)

Μία συγκλονιστική ιστορία που έκανε ντοκιμαντέρ η ΟΥΕΦΑ, με τον διαιτητή του ΑΕΚ-Ομόνοια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Οβίντιου Χατεγκάν, που ως γνωστό θα έρθει στην χώρα για να διευθύνει το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ομόνοια, ήταν ο πρωταγωνιστής σε ένα από τα επεισόδια του ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στους διαιτητές του Champions League που έκανε η UEFA.

Το επεισόδιο, με τίτλο "Ο άνθρωπος στη μέση", επικεντρώνεται στη στιγμή του 2018, όταν ο Οβίντιου Χατεγκάν, ο οποίος διεύθυνε τον αγώνα Γερμανίας-Ολλανδίας, ανακάλυψε στο διάλειμμα ότι η μητέρα του είχε πεθάνει.

Παρά την τεράστια απώλεια που υπέστη, δεν ζήτησε αλλαγή, αλλά συνέχισε να διευθύνει το παιχνίδι. Η τελευταία χειρονομία του Ολλανδού Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, που αγκάλιασε τον Χατεγκάν (που είχε μόλις ξεσπάσει στα δάκρυα) έκανε τον γύρω του κόσμου.

«Είχε δάκρυα στα μάτια του, γιατί είχε μόλις μάθει ότι έχασε τη μητέρα του. Του είπα να είναι δυνατός και να προσπαθήσει να κάνει καλή διαιτησία. Είναι ένα μικρό πράγμα, αλλά ίσως βοήθησε», δήλωσε μετά τον αγώνα στον Ολλανδικό τύπο, ο αμυντικός της Λίβερπουλ.

«Ήταν μια πραγματικά ανθρώπινη χειρονομία, μια χειρονομία που δείχνει αλληλεγγύη και την υποστήριξη που υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων. Αυτά είναι φυσιολογικά πράγματα, έτσι πρέπει να συμπεριφερόμαστε. Μπορούμε να τους καταλάβουμε ως ένα σημείο. Όταν τελειώσει ο αγώνας, αυτά τα πράγματα παραμερίζονται. Είναι ζωτικής σημασίας να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τους γύρω μας. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου για τη ζωή. Ειδικά τώρα που περνάμε δύσκολες στιγμές. Έχω γνωρίσει τον Βίρτζιλ στο παρελθόν. Παρατήρησε αυτά τα πράγματα, όχι όλοι. Συναντηθήκαμε μετά από αυτόν τον αγώνα, στο Λίβερπουλ - Πόρτο, μου έδωσε επίσης την φανέλα του. Ήρθε και μου την έδωσε για σουβενίρ. Μια ευχάριστη στιγμή. Πρέπει να είμαστε δυνατοί», είπε αργότερα, ο Οβίντιου Χατεγκαν για τον Φαν Ντάικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση