ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σύμπραξη Ομόνοιας-Ολυμπιακού για νέο γήπεδο

Οι πληροφορίες του 24sports αναφέρουν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Για την έντονη επιθυμία ανέγερσης νέου, σύγχρονου, συνιδιόκτητου γηπέδου που θα στεγάσει τις δύο ομάδες, ενημερώνουν μέσω επιστολής τους ανώτατους δημόσιους φορείς Ομόνοια και Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας τα δυο σωματεία της πρωτεύουσας έχουν ήδη αποστείλει επιστολή, το περιεχόμενο της οποίας είναι εις γνώσιν μας, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Υπουργείο Παιδείας και τον ΚΟΑ, στην οποία ζητούν μεταξύ άλλων άμεση συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να συζητηθεί το κατά πόσον υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την υλοποίηση ενός τέτοιου έργου.

Σε σχέση με το πλάνο χρηματοδότησης του έργου, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οι δύο ομάδες προτείνουν όπως προχωρήσει το έργο με βάση το μοντέλο χρηματοδότησης του νέου, υπό ανέγερση γηπέδου της Λεμεσού.

Το γηπεδικό είναι κεφάλαιο που βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη για τις δύο ομάδες, αφού απασχολεί εντόνως τις διοικήσεις των δύο ομάδων. Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του «τριφυλλιού» είχε εξετάσει ακόμη και το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο ΓΣZ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, σε περίπτωση που δεν βρεθεί χρυσή τομή με τον ΓΣΠ στις τροποποιήσεις που ζητά σε σχέση με τους όρους της μεταξύ τους συμφωνίας.

Ο δε Ολυμπιακός, που αγωνιζόταν φέτος στο Μακάρειο, πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο ΓΣΠ παρά το οικονομικό κόστος, όπως είχε γνωστοποιήσει προ ημερών ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χριστόφορος Τορναρίτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

«Όρθια» στο Καζακστάν!

Θετική μπορεί να θεωρηθεί η φετινή πρεμιέρα της Ομόνοιας η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Καϊράτ
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
Ομόνοια: Ήδη μπήκε τέλος…

Ομόνοια: Ήδη μπήκε τέλος…

Δεν αναλώνεται στο χθεσινό ματς και συνεχίζει παρακάτω για την υλοποίηση των στόχων βασισμένη στο πολύ καλό της ρόστερ
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ