ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Tζον Χριστοδούλου: Ξενιτιά, περιουσία δισεκατομμυρίων και... Ομόνοια

Το who is who του δισεκατομμυριούχου που ενδιαφέρεται για την αγορά των «Πρασίνων»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας βρίσκεται το ενδιαφέρον του Τζον Χριστοδούλου για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Ομόνοιας. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δισεκατομμυριούχος Αγγλοκύπριος είχε συνάντηση με τον Σταύρο Παπασταύρου για να συζητήσουν επί του θέματος.

Ο Τζον Χριστοδούλου είναι 56 ετών και δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο και πιο συγκεκριμένα στον τομέα των ακινήτων. Έχει 2000 οικιστικές και εμπορικές μονάδες στο κεντρικό Λονδίνο με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες να εκτείνονται μέχρι την Νέα Υόρκη και την Βραζιλία.

Γεννήθηκε το 1965 στην Κύπρο, όμως μετά και την εισβολή η οικογένεια του έφυγε για το Ηνωμένο Βασίλειο, εκεί που ο Τζον μεγάλωσε και «έχτισε» τη ζωή του. Στα 16 του ασχολήθηκε με τον κοσμηματοποιία, όμως γρήγορα άλλαξε επαγγελματικό πεδίο μεταπηδώντας στα ακίνητα.

Παρά το γεγονός πως απόκτησε πλούτη, και οι επαγγελματικές του δραστηριότητες εκτείνονται σε όλο τον κόσμο, δεν έριξε «μαύρη πέτρα» πίσω του και παρακολουθεί από κοντά τα τεκτενόμενα σε όλους τους τομείς στην Κύπρο. Μάλιστα είναι γνωστός για τα φιλοομονοιάτικα του συναισθήματα, κάτι που και ο ίδιος δηλώνει ανοικτά.

Σύμφωνα με την «Sunday Times Rich», η περιουσία του ακουμπά τα 2 δισεκατομμύρια (σε στερλίνες) και είναι απ’ τους πλουσιότερους Κύπριους στο εξωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
OMONOIA  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση