ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χαραλάμπους: Κάτι από... Μπεζούς

Ο νεαρός έδωσε μια εντυπωσιακή ασίστ που θύμισε κάτι απ’ τον… Ουκρανό

Λίγα έως ελάχιστα πράγματα μπορεί να κρατήσει κανείς απ’ το χθεσινό παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα στην Ισπανία. Τα 3-1 είναι κολακευτικό για μας και στην πραγματικότητα ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο υψηλός. Την ίδια ώρα όμως αν είναι να σταθείς κάπου τότε αυτό είναι το τέρμα του Πηλέα και η μαγική ασίστ του Χάμπου.

O 21χρονος στην 12η του συμμετοχή με το εθνόσημο είχε μια στιγμή αλά… Μπεζούς σερβίροντας τον Πηλέα, ο οποίος με τη σειρά του με ιδανικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Ισπανών.

Αφού πήρε τη μπάλα στα πόδια στο χώρο του κέντρου, σήκωσε το κεφάλι του κι είδε την κίνηση του Πηλέα στο κενό χώρο. Η επιλογή του ήταν να στείλει μια πάσα με το δεξί και λίγο εσωτερικό φάλτσο προκειμένου η μπάλα να βρεθεί μπροστά στα πόδια του συμπαίκτη του.

Τέτοιες πάσες ο Χάμπος βλέπει συχνά στην Ομόνοια, μιας κι ο Μπεζούς βγάζει το ψωμί του κάνοντας αυτό ακριβώς το πράγμα. Γενικότερα ο νεαρός έχει αρκετά πράγματα να μάθει και είναι δεδομένο πως πρέπει να εκμεταλλευτεί την παρουσία παικτών όπως ο Μπεζούς, κάτι που για την ώρα φαίνεται να πράττει σε μεγάλο βαθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση