ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Trasfermarkt: Οι πιο... ακριβοί στην Κύπρο

Παφίτικη... κυριαρχία!

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μεταγραφές τέλος για τις κυπριακές ομάδες, οι οποίες ωστόσο διατηρούν το δικαίωμα απόκτησης ποδοσφαιριστών που είναι άνεργοι ή με τη μορφή δανεισμού από άλλους συλλόγους εντός συνόρων. Παρότι λοιπόν υπάρχει ακόμη το «παράθυρο» υπογραφής κι άλλων παικτών, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πως διαμορφώνεται πλέον η πρώτη δεκάδα… στο «transfermarkt».

Στην πρώτη θέση λοιπόν βρίσκεται ο Ουρόσεβιτς του Άρη με αξία 3,500,000 ευρώ. Ακολουθούν οι Πέπε και Ίβουσιτς της Πάφου με 3,000,000 ευρώ, ενώ οι Μελούσο και Μποτσκάι ακολουθούν τους συμπαίκτες τους με 2,000,000 ευρώ. Κοστολόγηση 1,800,000 ευρώ έχουν οι Σίμιτς και Κβιλιτάια των Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα, ενώ τη δεκάδα με αξία 1,500,000 συμπληρώνουν πέντε παίκτες! Ο λόγος για τους Νταβό (Πάφος), Βαλακάρι (Πάφος), Ναμ (Πάφος), Λοίζου (Ομόνοια) και Στεπίνσκι (Άρης).

Όπως αντιλαμβάνεστε η Πάφος κυριαρχεί σε αυτή τη λίστα, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ εφτά ποδοσφαιριστές της βρίσκονται στις πρώτες 14 θέσεις (είπαμε οι τελευταίοι πέντε ισοβαθμούν στη δέκατη θέση)! Άξιο αναφοράς είναι ακόμη πως ο Λοίζου της Ομόνοιας αποτελεί τον μοναδικό Κύπριο που είναι στη σχετική κατηγορία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Πάφος FC: Τελευταία Ενημέρωση

Η ομάδα του Καρσέδο διέλυσε τη Δόξα μετέτρεψε σε εφιάλτη το ντεμπούτο του Μάκη Σεργίδη
24sports.com.cy
 |  ΠΑΦΟΣ FC