ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:59
 

Παράνομα τα ενδοφλέβια σκευάσματα στα αποδυτήρια σύμφωνα με το Υπ. Υγείας

Ο ΠΑ.Σ.Π αναφέρει ότι η παραπλάνηση της κοινής γνώμης από τους εκπροσώπους της Αλκής συνεχίζεται

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Την επίσημη τοποθέτηση του Υπουργείου Υγείας ότι η ενδοφλέβια χρήση σκευασμάτων στα αποδυτήρια είναι ξεκάθαρα παράνομη, κοινοποιεί σήμερα ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών.

Αναφορικά με το θέμα της καταγγελίας των ποδοσφαιριστών της Αλκής, Παναγιώτη Λοϊζίδη και Παναγιώτη Φραγκέσκου και της ενδοφλέβιας χορήγησης ουσιών σε μη εξουσιοδοτημένους χώρους και από μη εξουσιοδοτημένα άτομα, ο ΠΑ.Σ.Π σημειώνει πως οι χαμηλοί τόνοι που κράτησε παρεξηγήθηκε από κάποιους, με αποτέλεσμα σήμερα ο Σύνδεσμος να είναι υποχρεωμένος να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

«Η παραπλάνηση της κοινής γνώμης από εκπροσώπους του ποδοσφαιρικού σωματείου της Αλκής Ορόκλινης συνεχίζεται, εκμεταλλευόμενοι τις προαποφασισμένες αποφάσεις που λήφθηκαν στην υπόθεση και που οφείλονται στην ιδιομορφία της όλης υπόθεσης και της άγνοιας που υπάρχει στο χώρο», αναφέρει και δημοσιοποιεί την επίσημη τοποθέτηση από το Υπουργείο.

Πρώτον, το Υπουργείο ξεκαθαρίζει ότι η ενδοφλέβια χρήση σκευασμάτων στα αποδυτήρια είναι ξεκάθαρα παράνομη, ενώ δεύτερον, το πόρισμα από το κρατικό χημείο ξεκάθαρα τονίζει ότι η εισαγωγή του σκευάσματος Actovegin είναι παράνομη.

Σημειώνεται πως η υπόθεση δεν έχει τελειώσει για τον ΠΑ.Σ.Π., αφού δεν είναι μόνο το ποινικό κομμάτι που απασχολεί τον Σύνδεσμο, αλλά και το θέμα προστασίας των μελών του. «Θεωρούμε ότι έγιναν τραγικά λάθη και παραλήψεις στο χειρισμό του όλου θέματος, ενώ το γεγονός ότι το αποτέλεσμα του πορίσματος ήταν γνωστό σε κάποιους πριν καν αυτό ολοκληρωθεί είναι κάτι που προβληματίζει αφάνταστα τον ΠΑ.Σ.Π. και θα έπρεπε να προβληματίσει όλους τους νομοταγείς πολίτες αυτού του κράτους», αναφέρει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X