ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στίβος: Σπουδαίο ταλέντο ο 16χρονος Χρ. Οικονομίδης

Βαδίζει σταθερά στα αχνάρια του πρωταθλητή μας Μίλαν Τράικοβιτς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο 16χρονος αθλητής του ΓΣΠ, Χρίστος Οικονομίδης, ξεχώρισε στην δύσκολη αυτή χρονιά με το ταλέντο και την ταχύτητα του. Είναι ο κορυφαίος στο αγώνισμα των 110 μέτρων μετ’ εμποδίων τόσο στους Έφηβους Κ18 όσο και στους Νέους Κ20.

Ο νεαρός πρωταθλητής μας ήταν εντυπωσιακός στα εγχώρια πρωταθλήματα με εξαιρετικές επιδόσεις. Μάλιστα νίκησε και στην Αθλητική Συνάντηση Κύπρου Ελλάδας (Παίδων και Κορασίδων) που έγινε αυτή την εβδομάδα στο Λανίτειο στάδιο Λεμεσού με χρόνο 14.08.

Ο Χρίστος Οικονομίδης εξασφάλισε επίσης και το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 αλλά φάνηκε άτυχος αφού λόγω της πανδημίας, το Πρωτάθλημα δεν θα διεξαχθεί.

Σπουδαίο ταλέντο και πολύ εργατικός

Είναι παιδί προσγειωμένο με μεγάλη όρεξη για δουλειά και σπουδαίο ταλέντο. Δεν είναι καθόλου τυχαία η επικράτηση του στο άθλημα των 110 μέτρων μετ’ εμποδίων σε όλες τις ηλικίες κάτω των 20 χρονών και ας είναι μόλις 16 χρονών.

Ευτυχισμένος και περήφανος ο προπονητής του Α. Καλογήρου

Ο προπονητής του Ανδρέας Καλογήρου δηλώνει ευτυχισμένος και περήφανος που είναι προπονητής του Χρίστου Οικονομίδη και των συναθλητών του στο ΓΣΠ. Παιδιά με μπόλικο ταλέντο αλλά και με ήθος και πολύ καλό χαρακτήρα.

Παγκόσμια Γυμνασιάδα και άλλες διεθνείς διοργανώσεις

Στόχος του 16χρονου πρωταθλητή μας είναι να αγωνιστεί τον ερχόμενο χρόνο στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα, καθώς και σε όσες περισσότερες διεθνείς διοργανώσεις μπορεί, κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση