
24sports.com.cy
Πραγματοποιήθηκε σήμερα (09/05) στα γραφεία της ΚΟΠ η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Coca-Cola, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων.
Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του τελικού για το Σάββατο 24 Μαΐου, με ώρα έναρξης τις 20:00. Ο αγώνας θα γίνει στο στάδιο ΓΣΠ, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν υπέβαλε αίτημα αλλαγής έδρας.
Ο μεγάλος τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha Κύπρου.
Μετά από κλήρωση, η ΑΕΚ θα είναι τυπικά γηπεδούχος και θα έχει στη διάθεσή της τη Δυτική και τη Νότια κερκίδα του ΓΣΠ. Οι φίλοι της Πάφου θα φιλοξενηθούν στην Ανατολική και Βόρεια κερκίδα.
Η τιμή των εισιτηρίων ορίστηκε στα €20 για τις κεντρικές κερκίδες (Δυτική και Ανατολική), ενώ για τις υπόλοιπες (Βόρεια και Νότια) στα €15. Το παιδικό εισιτήριο διατίθεται στην τιμή του €1.
Κάθε ομάδα θα λάβει συνολικά 8.967 εισιτήρια.
Τέλος, όσον αφορά τις εμφανίσεις, η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με την καθιερωμένη κιτρινοπράσινη φανέλα, ενώ η Πάφος FC με τη γαλάζια.