ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Την Τρίτη τα σπουδαία για μη εμβολιασμένους στα γήπεδα

Τα πάντα εξαρτώνται από την στάση της Πολιτείας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εδώ και λίγες εβδομάδες η συζήτηση περί χαλάρωσης των μέτρων για την προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα ξεκινά να εντείνεται.

Απ’ τις ομάδες Α΄Κατηγορίας και τον κόσμο που ζητούν επίσημα την επανεξέταση των μέτρων, μέχρι τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα που δηλώνει πως χρήζει επαναξιολόγησης.

Ως εκ τούτου, στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο που θα λάβει χώρα την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει για τα καλά η συζήτηση για αλλαγή των υφιστάμενων μέτρων σε σχέση με την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα.

Το κυριότερο μέτρο που συζητείται και μπορεί να αλλάξει αυτή τη στιγμή είναι να μπορούν να μπαίνουν οι μη εμβολιασμένοι σ' ένα ποδοσφαιρικό αγώνα με την επίδειξη αρνητικού pcr τεστ, 48 ώρες πριν την έναρξη του. Αυτό το μέτρο θα ισχύσει από την 5η αγωνιστική και μετά. Μετά από αυτήν την εξέλιξη και αν όντως το εν λόγω μέτρο εφαρμοστεί, τότε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα πάψει να ισχύει.

Δεν υπάρχουν για την ώρα ενδείξεις για τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, όμως η πιθανότητα αλλαγής των υφιστάμενων μέτρων για τους φιλάθλους στα γήπεδα είναι υπαρκτή.

Συνεπώς, μέχρι την Τρίτη θα γνωρίζουμε το τι μέλλει γενέσθαι στο όλο θέμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

«Χάθηκε» στο Δάσος

«Χάθηκε» στο Δάσος

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0… η ΑΕΛ εξήλθε ισόπαλη 2-2 με τον Εθνικό
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ