ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπόθεση Ουζόχο: Τρία άτομα πάνε για δίκη

Η Νομική Υπηρεσία προχωρεί σε διώξεις

Newsroom 24sports

Η Νομική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας έδωσε την έγκρισή της για την ποινική δίωξη τριών προσώπων σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση με το δελτίο υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα της Ανόρθωσης Φράνσις Ουζόχο τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η Αστυνομία ολοκλήρωσε τις έρευνες της γύρω από την υπόθεση και μεταβίβασε τα αποτελέσματα προς την Νομική Υπηρεσία, η οποία πήρε την αποφάσεις της για παραπομπή τριών προσώπων στο Δικαστήριο σχετικά με την υπόθεση.

Αυτοί είναι ο τέως αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης Δρ. Κυριακός Γιάγκου, αλλά και οι δύο υπάλληλοι του ΚΟΑ που συνελήφθησαν τότε για διευκόλυνση των ερευνών. Ο Δρ. Γιάγκου κατηγορείται για υπόθεση συνωμοσίας, παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Οι δύο υπάλληλοι του ΚΟΑ κατηγορούνται για συνωμοσία και παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία. Είχαν συλληφθεί τότε για απόκρυψη φακέλων του ΚΟΑ, όπως και ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή, τα οποία σχετίζονταν με την υπόθεση.

Όσον αφορά τις καταγγελίες της Ανόρθωσης προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, η Νομική Υπηρεσία δεν έδωσε κάποια οδηγία για περαιτέρω ενέργειες, αφού δεν φαίνεται να προκύπτει οτιδήποτε το επιλήψιμο. Οι καταγγελίες είχαν εκφραστεί με επιστολή του τέως προέδρου της εταιρείας της ομάδας της Αμμοχώστου Ανδρέα Παντελή προς την Αστυνομία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση