ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παραδίδεται τον Απρίλιο το «Γήπεδο του αετού» στη Λεμεσό

Ένα από τα έργα που ο Δήμος Λεμεσού εκτιμά πως θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής στις συνοικίες της πόλης.

ΚΥΠΕ

Οριστικά τον ερχόμενο Απρίλιο θα παραδοθεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο, γνωστό ως «Γήπεδο του αετού», στην ενορία του Αποστόλου Ανδρέα, ένα από τα έργα που ο Δήμος Λεμεσού εκτιμά πως θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής στις συνοικίες της πόλης.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι, τις εργασίες του έργου επιθεώρησαν σήμερα ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης και ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, συνοδευόμενοι από δημοτικούς συμβούλους και το μέλος του ΔΣ του ΚΟΑ, Στέλιο Στυλιανού.

Τόσο ο Δήμαρχος Λεμεσού όσο και ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, προστίθεται, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πορεία των εργασιών του έργου, το οποίο γειτνιάζει με μεγάλο χώρο που εξασφάλισε ο Δήμος και στον οποίον θα κατασκευαστεί μεγάλος χώρος στάθμευσης, χώρος πρασίνου, πεζόδρομος για άσκηση και παιδότοπος με όργανα εκγύμνασης.

«Η αναβάθμιση των συνοικιών της Λεμεσού δεν είναι πλέον μια εξαγγελία. Πραγματοποιείται με συγκεκριμένα έργα και συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό», δήλωσε ο Δήμαρχος, Νίκος Νικολαϊδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον ΚΟΑ για τη στήριξη που προσφέρει στο συγκεκριμένο έργο.

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης διαβεβαίωσε ότι ο ΚΟΑ θα συνεχίσει να συνεισφέρει σε αθλητικά έργα στην κοινότητα και πρόσθεσε ότι, στο πλαίσιο αυτό, θα στηρίξει οικονομικά και τη δημιουργία του παιδότοπου στο χώρο.

Σημειώνεται ότι, σύντομα, στο γήπεδο θα εγκατασταθεί πλαστικός χλοοτάπητας και θα διεξάγονται ποδοσφαιρικοί αγώνες και προπονήσεις ομάδων Δ’ Κατηγορίας, ενώ θα εξασφαλιστεί και πιστοποίηση από τη FIFA.

Σε προχωρημένο δε στάδιο βρίσκεται η κατασκευή κερκίδων, περίφραξης, αποδυτηρίων, ιατρείου για παροχή πρώτων βοηθειών, χώροι υγιεινής, υποδομές για ΑΜεΑ, ενώ ταυτόχρονα προχωρούν και τα έργα που έχουν να κάνουν με τον φωτισμό του γηπέδου, με το σύστημα ραντίσματος του καθώς κι άλλες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπογράφηκε τον περασμένο Μάρτιο, το κόστος εκτέλεσης του έργου είναι σχεδόν 895.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ, με τον ΚΟΑ να συνεισφέρει ως χορηγία 740.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση