ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

90'' Οικονομική «Κ» - Γιορτινός μποναμάς η χαλάρωση των μέτρων

Η επικαιρότητα της ημέρας σε 90 δευτερόλεπτα από την «Κ»

Της Έλενας Αποστόλου

Γιορτινός μποναμάς η χαλάρωση των μέτρων, σύμφωνα με την «Οικονομική Καθημερινή». Πληροφορίες της εφημερίδας θέλουν σταδιακή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων σε Λεμεσό και Πάφο και επαναλειτουργία συγκεκριμένων επιχειρήσεων που κρίνονται χαμηλού κινδύνου. Επεξεργάζεται τις εισηγήσεις των ειδικών η κυβέρνηση μετά την πρωινή σύσκεψη του Προέδρου με την επιστημονική συμβουλευτική ομάδα. Νέο ραντεβού με τους ειδικούς καθορίστηκε για την Παρασκευή για τη λήψη σχετικών αποφάσεων, οι οποίες θα ανακοινωθούν αυθημερόν. Την ίδια ώρα, έναρξη εμβολιασμών για τους Ευρωπαίους πολίτες ίσως και πριν τα τέλη Δεκεμβρίου ανακοίνωσε η Φον ντερ Λάιεν. 

Συντονίζουν τις κινήσεις τους Αναστασιάδης και Μητσοτάκης ενόψει της Συνόδου Κορυφής του Δεκεμβρίου και της καθόδου της Τζέιν Χολ Λουτ στην Κύπρο. Σε ανοικτή γραμμή η Λευκωσία με ευρωπαϊκές πόλεις, την ίδια ώρα που ο Τατάρ δεν σταματά τις προκλήσεις. Θα συνεχίσει, λέει, το άνοιγμα των Βαρωσίων μέχρι και το τελευταίο τετραγωνικό μέτρο. Την ίδια ώρα, επιβεβαιώνει την «Κ», αναφέροντας ότι 300 Ε/κ υπέβαλαν αιτήσεις στη λεγόμενη επιτροπή ακίνητης περιουσίας.

Αναγνώρισε το αυτοκέφαλο της Ουκρανικής Εκκλησίας η Ιερά Σύνοδος. Κατά πλειοψηφία η απόφαση. Διαφώνησαν επτά από τους δεκαεπτά ιεράρχες. Δεν μας δεσμεύει η απόφαση της πλειοψηφίας, λέει ο Μητροπολίτης Κύκκου. Είναι θέμα Ιερών Κανόνων, υπέδειξε. Διαπληκτισμός και ένταση μεταξύ Κύκκου και δημοσιογράφου. Ζήτησε συγγνώμη στη συνέχεια ο Μητροπολίτης που παραφέρθηκε.

Ζητά διερεύνηση των καταγγελιών Περδίκη για τον ιδιοκτήτη του σφαγείου Cypra ο Πρόεδρος της Βουλής. Επιστολή στην Αστυνομία. Την ίδια ώρα, ο Αδάμος Αδάμου δηλώνει ότι η λίστα Γιωρκάτζη θα «φύγει» από τη Βουλή με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Περιμένει απάντηση από τρεις νομικούς συμβούλους σχετικά με την πρόθεσή του να δημοσιοποιήσει τη λίστα.

Ξεκίνησε επίσημα στις ΗΠΑ η διαδικασία για τη μεταβίβαση της εξουσίας στον Τζο Μπάιντεν που θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιανουαρίου με την ορκωμοσία του. Η Αμερική επιστρέφει, δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά, παρουσιάζοντας τους στενούς του συνεργάτες που, όπως είπε, είναι έτοιμοι να ηγηθούν στον κόσμο, όχι να αποσυρθούν από αυτόν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Έλενας Αποστόλου

Σχόλια αναγνωστών

Το μετέωρο βήμα του Χάρη

«Η ομοσπονδία με σωστό περιεχόμενο δεν είναι "αναξιόπιστο πολιτικό στερότυπο". ΟΙ καταξιωμένοι διεθνώς ...»
Πέτρος Θ. Παντελίδης  |  21:17

Υποψήφιος με την ΔΗΠΑ ο Αντρέας Πιτσιλλίδης

«Πολιτικοί τυχοδιώκτες της Κύπρου ενωθείτε!!!!!»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  22:21

Μας πήρε ο δαίμονας

«Η ε/κ αρχουσα ταξη απο το 1955, δια πυρος και σίδηρου, επιδιωξε τη μονοπωληση της εξουσιας, στη Κυπρο, ...»
levant  |  20:24

Συνάντηση Αβέρωφ-Σιζόπουλου για τους προϋπολογισμούς

«Κορώνες σούπερ πατριωτισμού και μάχης κατά της Διαφθοράς από τον Σιζόπουλο αλλά εντελώς τυχαίως η Προεδρία ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  16:21

90 news: Τελευταία Ενημέρωση