ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ελλάδα: Μετ' εμποδίων η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω της κακοκαιρίας

Χιονίζει σε όλη την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη

ΠΗΓΗ: skai.gr

Μετ' εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της χώρας, λόγω χιονόπτωσης και παγετού.

Στην Αττική, κλειστή παραμένει η λεωφόρος Πάρνηθας από το τελεφερίκ και πάνω, η περιφερειακή οδός Νέας Μάκρης - Πεντέλης από το στρατιωτικό νοσοκομείο 414 και η λεωφόρος Φυλής, στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια.

Ανοιχτοί για τη φιλοξενία αστέγων, για τις πέντε επόμενες ημέρες - λόγω του κρύου - θα μείνουν οι σταθμοί του μετρό Ομόνοια, Μοναστηράκι, Μεταξουργείο, Συγγρού - Φιξ και Ελαιώνας.

Στην Εύβοια, μόνο με αλυσίδες γίνεται η κίνηση στην εθνική οδό Χαλκίδας Αιδηψού, από 16ο έως 48ο χλμ. από 74ο έως 88ο χλμ. και από 136ο έως 143ο χλμ. Επίσης απαγορεύονται τα φορτηγά αυτοκίνητα άνω των 3,5 τόνων.

Προβλήματα από την χιονόπτωση έχουν προσκληθεί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβαλάς και στην περιφερειακή της Θεσσαλονίκης, ενώ κλειστός είναι ο επαρχιακός δρόμος Αγίου Βασιλείου - Χορτιάτη.

Χιονίζει σε όλη την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη ενώ αποκλεισμένο παραμένει και το ορεινό οδικό δίκτυο των Χανίων.

Σταδιακή υποχώρηση των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν τη χώρα τις τελευταίες ώρες, προβλέπουν οι μετεωρολόγοι από τα ξημερώματα της Κυριακής.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση