ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελλάδα: 20χρονος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα ανίψια του

Ενας 20χρονος και ο 40χρονος σύντροφός του συνελήφθησαν για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο μικρών παιδιών

Kathimerini.gr

Στη σύλληψη ενός 20χρονου καθώς και του 40χρονου συντρόφου του, που σύμφωνα με καταγγελία ασελγούσαν σε δύο μικρά παιδιά, ανίψια του 20χρονου, ηλικίας 2 και 4 ετών, προχώρησαν οι Αρχές.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στην Αθήνα και αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία της μητέρας των παιδιών, αδελφή του 20χρονου, η οποία διαπίστωσε περίεργες κινήσεις από το 4χρονο παιδί της, τις οποίες, όπως ομολόγησε το ίδιο, τις έκανε με τον θείο του.

Η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψη των δύο αντρών για γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανηλίκων.

Ο θείος κρίθηκε από ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακιστέος, ενώ αύριο, Πέμπτη (27/11/2025), αναμένεται να απολογηθεί ο 40χρονος.

ΕΡΤ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση