ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στη Βαρυμπόμπη θα επιχειρήσει η κυπριακή αποστολή

Ενημερώνονται και πιάνουν δουλειά

ΚΥΠΕ

Η κυπριακή αποστολή, η οποία έχει μεταβεί στην Ελλάδα για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στις προσπάθειες κατάσβεσης των μεγάλων πυρκαγιών, έχει χωριστεί σε δύο ομάδες, αποτελούμενες από 10 μέλη της Πολιτικής Άμυνας και 10 μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έκαστη, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η αναπληρώτρια Διευθύντρια Πολιτικής Άμυνας Λεμεσού Ολύβια Μιχαηλίδου.

«Οι ομάδες οδηγούνται τώρα με λεωφορεία σε δύο διαφορετικά σημεία στη Βαρυμπόμπη για κατάσβεση εστιών πυρκαγιάς», σημείωσε. Ανέφερε, τέλος, ότι την ολική εποπτεία και διοίκηση των ομάδων έχουν από την Πολιτική Άμυνα ο Διευθυντής ΠΕΔΠΑ Λάρνακας Χρυσήλιος Χρυσηλίου και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο Βοηθός Διευθυντής Δημήτρης Κατσίφλης.

Στη μάχη για κατάσβεση πυρκαγιών στην Ελλάδα και το Τμήμα Δασών

Σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, το Τμήμα Δασών αναφέρει: ««Αναχώρηση αποστολής του Τμήματος Δασών για κατάσβεση πυρκαγιών στην Ελλάδα. Η αποστολή αποτελείται από δύο πτητικά μέσα του Τμήματος Δασών (1 Air Tractor-AT-802 και 1 Thrush T-550), με 4 άτομα πλήρωμα και 4 άτομα προσωπικό εδάφους. Η Κύπρος στέκεται έμπρακτα δίπλα στον ελληνικό λαό σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά»

 

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στον ελληνικό λαόKathimerini.com.cy

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έγραψε ότι «ανταποκριθήκαμε άμεσα στο κάλεσμα της ελληνικής Κυβέρνησης για προσφορά βοήθειας προς αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών».

«Στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στον ελληνικό λαό», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση